Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Val Kilmer refuză să-şi trateze tumora de la gât, din cauza credinţei! Familia este disperată

Publicat:

a ajuns de urgenta la spital saptamâna trecuta, din cauza unei hemoragii la nivelul gâtului, care ar fi fost cauzata de o tumoare. Familia sa este foarte îngrijorata pentru starea de sanatate a actorului, care, desi stie de existeta tumorii înca din vara anului trecut, nu vrea sa faca niciun tratament medical, scriu cei de la tmz.com.

Celebrul actor refuza sa se lase pe mâinile medicilor de peste Ocean din cauza credintei sale religioase. Kilmer este adeptul cultului religios, , ai carui membri cred…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Familia regala britanica, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II manca fish and chips și nu refuza un kebab

22:10, 22.04.2024 - Fosta regina Elisabeta a II-a iși petrecea cu placere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția - și cand era acolo, uneori se rasfața cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Cum a devenit Valeriu Gheorghița medic militar. Celebrul doctor face dezvaluiri rare: „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”

23:20, 17.04.2024 - Este unul dintre cei mai cunoscuți barbați din Romania, figura lui fiind asociata cu pandemia de coronavirus, fiindca a condus campania de vaccinare. Valeriu Gheorghița a facut dezvaluiri rare despre viața sa personala, dar și profesionala. „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”. Valeriu…

Pepe, deranjat de ce se spune despre fosta sotie. Cine ar fi noul iubit al Ralucai Pastrama: „Nu imi doresc sa imi pun familia intr-o lumina proasta”

14:35, 20.03.2024 - Pepe a rabufnit pe rețelele de socializare, dupa ce au aparut cateva informații publice despre fosta lui soție, Raluca Pastrama. Celebrul artist a precizat, clar și raspicat, ca nu vrea sa mai fie asociat cu mama fetițelor sale. Iata declarațiile acestuia! Pepe, declarații taioase la adresa Ralucai…

Apropiații lui Navalnii se plang ca sunt impiedicați sa organizeze funeraliile: „Refuza de indata ce aud numele”

19:56, 27.02.2024 - Sala in care sa fie organizate funeraliile lui Aleksei Navalnii nu a fost inca gasita, intrucat echipa opozantului rus se confrunta cu refuzuri repetate, a declarat Kira Iarmiș, purtatoare de cuvant a lui Navalnii, citata de publicația independenta rusa Meduza..Asociații lui Navalnii au apelat la majoritatea…

Familia lui Alexei Navalnii nu poate sa il inmormanteze! De ce refuza agențiile funerare sa colaboreze

16:20, 27.02.2024 - Vești proaste pentru familia lui Alexei Navașnii! Familia a primit trupul neinuflețit al opozantului rus, dar de aceasta data a intampinat o noua problema. Ceremonia de inmormantare a lui Alexei Navalnii nu poate fi organizata. Iata de ce refuza agențiile de pompe funebre sa colaboreze cu familia lui!

Navalnii nu poate fi inmormantat pentru ca toate firmele de servicii funerare refuza sa fie angajate de familia sa

16:05, 27.02.2024 - Familia lui Aleksei Navalnii nu poate organiza o ceremonie funerara pentru dizidentul rus mort in inchisoare, pentru ca toate firmele de servicii funerare refuza cand aud despre cine este vorba, susține purtatoarea de cuvant a fostului lider al opoziției. „Inca de ieri cautam un loc unde sa organizam…

Familia lui Navalnii nu ii poate organiza o ceremonie de ramas bun pentru ca toate firmele de servicii funerare refuza

15:00, 27.02.2024 - Familia lui Aleksei Navalnii nu poate organiza o ceremonie funerara pentru dizidentul rus mort in inchisoare, pentru ca toate firmele de servicii funerare refuza cand aud despre cine este vorba, susține purtatoarea de cuvant a fostului lider al opoziției.


Ce parere ai despre aceasta stire?