Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul şi cântăreţul britanic Kenny Lynch a murit la vârsta de 81 de ani

Publicat:

Actorul si cantaretul britanic , cunoscut pentru hitul ''Up on the Roof'', a murit miercuri la varsta de 81 de ani, a anuntat familia sa, relateaza agerpres.ro.''Va anuntam cu tristete ca tatal nostru a murit miercuri dimineata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Știrile Antena Stars. Soția lui George Nicolescu, primele declarații dupa ce artistul a murit. Erau impreuna de 56 de ani: „Totul a luat-o la vale” / VIDEO

15:40, 26.03.2024 - George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Soția lui i-a fost, de departe, cel mai important sprijin in lupta cu boala. Cantarețul a fost operat vinerea trecuta și trebuia sa fie externat ieri, dar starea lui s-a agravat, atunci cand a fost dus la terapie intensiva.

A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia “Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook.  “S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani…

Actorul M. Emmet Walsh, faimos pentru rolurile din "Blade Runner", "Raising Arizona" si "Knives Out", a murit la varsta de 88 de ani

08:35, 21.03.2024 - M Emmet Walsh, actorul care a jucat in peste 220 de roluri in filme si la televiziune, printre care "Blade Runner", "Knives Out" si filmele fratilor Coen "Blood Simple" si "Raising Arizona", a murit la varsta de 88 de ani.

Japonezul Shigeichi Negishi, inventatorul karaoke, a murit la varsta de 100 de ani

22:05, 15.03.2024 - Conform informațiilor existente, Negishi a murit pe 26 ianuarie. Cu toate acestea, familia sa nu a facut nicio declarație pe marginea acestui subiect. In urma lui Negishi au ramas trei copii, cinci nepoți și opt stranepoți. 

A murit Eric Carmen, fost solist al trupei Raspberries. Artistul faimos pentru piesa „Hungry eyes” avea 74 de ani VIDEO

16:05, 12.03.2024 - Cantarețul, compozitorul, chitaristul și claviaturistul american Eric Carmen a murit la varsta de 74 de ani. Tragica veste a fost anunțata de soția artistului, Amy, pe pagina oficiala a acestuia.

Declarațiile dureroase ale vecinilor lui Mile Povan. Ce s-a intamplat in locuința artistului. Cantarețul a murit fulgerator

15:05, 29.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața in mod fulgerator la varsta de 31 de ani, in propria casa. Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu puțin timp inainte sa fie gasit fara suflare! Vecinii au facut declarații sfașietoare.

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?