Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Armie Hameer, anchetat pentru abuzarea unei foste iubite. Femeia îl acuză de fapte șocante. Cum se apără vedeta

Publicat:

este acuzat de viol și violența de o fosta iubita, iar autoritațile au pornit o ampla ancheta in acest sens pentru a se afla daca vedeta are sau nu vreo vina, deși acesta a mai fost acuzat, in trecut, de astfel de fapte. Cum se apara de aceasta data?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, taxata dur pentru felul in care arata acum. Fanii nu se așteptau sa apara așa: “De la cozonaci i se trage”

11:10, 17.05.2024 - Celebra vedeta Gabriela Cristea se pare ca nu are o perioada buna, cel puțin in raport cu fanii sai. Recent, vedeta a fost taxata dur pentru felul in care arata acum, iar fanii nu se așteptau sa apara așa. Gabriela Cristea nu are o perioada buna Gabriela Cristea, vedeta Kanal D, a luat in greutate […]…

Fostul edil de la Gagești, acuzat de fapte de corupție, achitat de Tribunalul Vaslui

00:46, 15.05.2024 - JUDECATA DREAPTA… Ajuns in instanța inca din 2015, dosarul in care fostul primar al comunei Gagești, Tiberiu Coatu, alaturi de alți 5 inculpați, ajunge, in sfarșit, la un final pe care Vremea Noua l-a prezis in urma cu ceva timp. Dupa zeci de amanari, in loc de pronunțari, magistrații au fost nevoiți…

Un barbat din Blaj a ajuns in arestul IPJ Alba. E acuzat de comiterea mai multor fapte ilegale

13:05, 13.05.2024 - La data de 12 mai 2024, in jurul orei 14.30, polițiștii rutieri din Blaj au fost sesizați cu privire la faptul ca, pe strada Eroilor, din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din primele cercetari efectuate de polițiști, a rezultat ca un barbat de 47 de ani, din Blaj,…

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Detalii șocante! Un roman acuzat ca și-a ucis soția și fiica, pe care a și violat-o a fost eliberat in Franța

08:30, 26.04.2024 - Marian Marinescu, un barbat de origine romana suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, in 1993, in sud-estul Frantei, a fost pus miercuri in "libertate supravegheata", dupa aproape trei ani de detentie, in asteptarea procesului sau, au anuntat avocatii care se ocupa…

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Directorul adjunct al unui liceu din Gorj, acuzat ca le face elevilor poze pe bani. Cum se apara profesorul

18:55, 14.03.2024 - Directorul adjunct al Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru" din comuna Runcu, județul Gorj, este acuzat de unul dintre parinți ca le face fotografii contra-cost elevilor, cu diferite ocazii, cum este ziua de 8 Martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?