Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorii Johnny Depp si Amber Heard au ajuns la o intelegere privind divortul

Publicat:

si au ajuns la o intelegere privind divortul, spunand ca niciunul nu a dorit sa ii faca rau fizic sau emotional celuilalt, scrie BBC. Intr-o declaratie comuna, actorii au admis ca relatia lor a fost una schimbatoare. ”Relatia noastra a fost una pasionala, intensa, si uneori volatila, dar bazata pe dragoste”, se arata in document. Avocatii lui au depus, marti, o motiune prin care au cerut ca ordinul de restrictie impotriva starului hollywoodian sa fie ridicat. Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de ,…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodii care au secrete in relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri in profunzime cu partenerii lor

09:40, 11.05.2024 - Zodii care au secrete in relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri in profunzime cu partenerii lorAstrologii spun ca exista anumite zodii care au secrete in relația de cuplu. Acești nativi nu sunt sinceri in profunzime cu partenerii lor și incearca sa ascunda adevarul.

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Alfred Simonis: „Am depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca Guvernul sa susțina financiar repatrierea romanilor care iși pierd viața in strainatate”

10:45, 12.03.2024 - Alfred Simonis: „Am depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca Guvernul sa susțina financiar repatrierea romanilor care iși pierd viața in strainatate”. Am depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca Guvernul Romaniei sa susțina...

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Zodia care va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Nativii vor suferi din dragoste

22:00, 12.02.2024 - O zodie din Horoscop va avea probleme in relația de cuplu pe finalul lunii februarie 2024. Chiar daca ne aflam in luna iubirii și totul ar trebui sa mearga bine, se pare ca unii nativi vor fi dezamagiți din dragoste. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care anul 2024 nu va fi unul atat de bun!

Cel mai nou cuplu din showbiz. Au fost surprinsi impreuna, ea e mult mai tanara decat el. Relatia e surprinzatoare

18:35, 12.02.2024 - Dupa o desparțire plina de scandaluri și o tradare mare din partea soțului, o artista celebra iubește din nou. Cei doi au fost susprinși impreuna și radiau de fericire. Cine este noul iubit al cantareței, mai tanar cu 10 ani decat aceasta. Artista iubește din nou Dupa o desparțire care a fost subiect…


Ce parere ai despre aceasta stire?