Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Act de cruzime în Noua Zeelandă: Corpurile a şase pui de focă, descoperite decapitate într-un golf turistic

Publicat:

Corpurile a sase pui de foca cu blana au fost descoperite decapitate intr-un golf popular din Insula de Sud a , informeaza BBC miercuri. Cadavrele puilor de foca, cu varsta de 11 luni, au fost descoperite luni de catre un operator de turism din (Christchurch), a declarat Departamentul pentru conservarea patrimoniului istoric si natural din (DOC). Cum capetele acestora nu au putut fi gasite, DOC - care a calificat incidentul drept unul "crud si lipsit de sens"- suspecteaza ca puii au fost ucisi in alta parte si aruncati apoi dintr-o barca. "Ca urmare a naturii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acțiunile Chinei in Pacific au starnit o serioasa ingrijorare in Noua Zeelanda

07:25, 03.05.2024 - Ministrul de Externe al Noii Zeelande, Winston Peters, a denuntat vineri dorinta Chinei de a-si spori prezenta in domeniul securitatii in insulele Pacificului, avertizand impotriva actiunilor care ar putea "destabiliza" sau slabi securitatea regionala, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Caz inedit in Noua Zeelanda - Berbec impușcat dupa ce a ucis doi oameni

20:15, 18.04.2024 - Polițiștii din Noua Zeelanda au impușcat un berbec banuit ca a omorat doi batrani, soț și soție. Cadavrele celor doi au fost gasite in padocul animalului. Berbecul i-a atacat și pe polițiști inainte de a fi impușcat mortal, noteaza Mediafax.

Ciți bani au fost cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda

00:40, 16.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant. Insula Chalky, un…

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.

„Ați tras cu rachete?”. Motivul pentru care Noua Zeelanda cheltuit o avere pentru a prinde un singur pradator, „mic și blanos”

16:20, 12.04.2024 - Un intrus mic și pufos a devenit o problema pentru o zona protejata pentru specii extrem de rare din Noua Zeelanda. Pentru a scapa de hermelina, autoritațile au cheltuit 300.000 de dolari neo-zeelandezi, aproximativ 160.000 de euro, relateaza CNN.Chalky Island este o insula de aproximativ cinci kilometri…

Romanul Paul Georgescu a traversat stramtoarea Cook din Noua Zeelanda, inotand o distanța de 29 de kilometri in 9 ore

12:31, 18.03.2024 - Paul Georgescu a traversat inot stramtoarea Cook, care desparte Insula de Nord a Noii Zeelande de Insula de Sud. Este a sasea stramtoare pe care Paul reuseste sa o traverseze in cadrul celui mai important proiect mondial in inotul in ape libere: Oceans Seven, scrie Agerpres.

S-A INTAMPLAT PE 13 MARTIE…

06:20, 13.03.2024 - 1781: Astronomul german William Herschel descopera planeta Uranus. 1845: Felix Mendelssohn a cantat pentru ultima oara in public la Londra. 1884: Inființarea Societații Naționale a Crucii Roșii din Argentina. 1887: Chester Greenwood primește patentul pentru urechiușele de iarna, cunoscute și sub numele…

Australia, Canada și Noua Zeelanda avertizeaza Israelul sa nu demareze operațiunea terestra „catastrofala” in Rafah

08:10, 15.02.2024 - Liderii Australiei, Canadei si Noii Zeelande, aliate ale Washingtonului, au avertizat joi Israelul cu privire la o operatiune terestra „catastrofala” in orasul Rafah, in sudul Fasiei Gaza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?