Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acrobatul Alex Erlich a murit. Căzuse de la 7 metri în timpul unui act. Apropiații sunt devastați

Publicat:

Alex Erlich a murit! Cunoscutul actrobat a cazut de la 7 metri in timpul unei repetiții pentru unul din cele mai grele numere „Roata Morții”. Dupa o lupta lunga, tanarul in varsta de 26 de ani s-a stins din viața. a murit Cunocutul acrobat a șocat o lume intreaga dupa ce in […] The post a murit. Cazuse de la 7 metri in timpul unui act. Apropiații sunt devastați appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Tragedie: Un american a murit in Piatra Craiului, dupa ce a cazut de la peste 400 de metri

19:05, 20.04.2024 - Salvatorii montani din Zarnești intervin pentru recuperarea trupului unei persoane decedata, cazuta de la peste 400 de metri, in Padina Inchisa, intr-o zona deosebit de greu accesibila. Victima este cetațean american.

Cugireanul care lupta in Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Drum lin catre cer, Ovidiu Stoica!

12:40, 23.03.2024 - Cugireanul care lupta in Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Drum lin catre cer, Ovidiu Stoica! Cugireanul Ovidiu Stoica sau Tony cum il știa toata lumea a murit in noaptea de vineri spre sambata, in timpul unei misiuni de evacuare a raniților din regiunea Harkov, in Ucraina.…

Scene incredibile pe un șantier dintre A3 și A7: Un barbat a murit dupa ce a cazut in gol de la opt metri

15:20, 14.03.2024 - Se fac cercetari in Prahova, dupa ce un barbat a cazut de la o inalțime de opt metri și a murit, in timp ce pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, pe raza comunei Dumbrava. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de catre un barbat despre faptul ca…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Militaru, la varf

00:36, 28.02.2024 - Doi dintre sportivii sectiei de atletism a CSM Ploiesti, Mihai Militaru si Mihai Vladoiu, au participat in weekend la Etapa a II-a a Campionatului National de Sala U16 si U18, competitie gazduita de Sala de atletism „Ioan Soter”, din incinta Complexului Sportiv National „Lia Manoliu”. La fel ca la prima…


Ce parere ai despre aceasta stire?