Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acesta este secretul pentru a bea alcool fără a te îmbăta

Publicat:

... numit drojdie. Potrivit site-ului Gizmodo, un mod de a te impaca cu berea fara durerile de cap de a doua zi sau momentele mai putin placute in care ceilalti te anunta ce ai facut si ce ai spus cu o seara inainte, pentru ca tu nu-ti mai aduci aminte, este administrarea unei lingurite de drojdie uscata inaintea fiecarei beri.    Sfatul vine de la , actorul care a jucat in reclamele , unde poate fi vazut mereu cu o bere in mana. Acesta a declarat pentru revista „Esquire” ca a invatat trucul de la un prieten producator de bere, cu doctorat in chimie, pe deasupra. …

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRATAMENT EGAL PENTRU FERMIERI Ministrul Florin Barbu a solicitat comisarului european pe agricultura Wojciechowski tratament egal pentru toti fermierii

10:45, 15.05.2024 - De ani de zile, fermierii romani se dovedesc nemultumiti de modul in care sunt acodate discriminatoriu diversele forme de sprijin financiar,... The post TRATAMENT EGAL PENTRU FERMIERI Ministrul Florin Barbu a solicitat comisarului european pe agricultura Wojciechowski tratament egal pentru toti fermierii…

De ce se pune drojdie de bere la pamantul florilor. Trucurile utile ale gradinarilor

10:15, 11.05.2024 - Plantele sunt iubite de toata lumea și este o adevarata placere sa le ingrijești. Pentru ca ele sa fie frumoase și sanatoase, trebuie sa respecți diferite trucuri și sa pui in aplicare metode foarte practice. Drojdia de bere ajuta la imbunatațirea solului și nu numai! Afla mai jos de ce trebuie sa fie…

De ce sa pui drojdie de bere la plante. Efectul e fabulos, gospodarii de la țara sunt incantați de rezultate

14:55, 08.05.2024 - Drojdia de bere este cunoscuta pentru beneficiile sale pentru organism, dar este benefica și pentru plante. Mineralele si vitaminele pe care le contine ofera florilor nutrienți necesari care le favorizeaza creșterea, dar in special inflorirea. Se știe ca utilizarea ingrașamintelor asigura plantelor…

Europa, lovita de o epidemie de tuse convulsiva! Care sunt cele mai vulnerabile categorii de persoane: riscuri uriașe

14:51, 08.05.2024 - In total, au fost raportate aproape 60.000 de cazuri de catre tarile din Uniunea Europeana si din Spatiul Economic European intre ianuarie 2023 si aprilie 2024, a anuntat miercuri Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor (ECDC), potrivit Ziare.com care citeaza Reuters. De ce raceala se agraveaza…

„Ora de autoingrijire”, esențiala pentru bolnavii de cancer, revine la OncoHelp Timișoara

09:40, 30.04.2024 - Pentru pacientul care parcurge un tratament oncologic, autoingrijirea poate insemna imbunatațirea semnificativa a calitații vieții. Pe langa tratament și recuperare, pacienții cu cancer iși conștientizeaza propriile nevoi, iar capacitatea lor de a acționa asupra acestora este foarte importanta, spun…

Cea mai buna drojdie pentru aluaturi. Cand este bine sa o folosesti pe cea uscata

08:40, 27.04.2024 - De fiecare data cand vrei sa pregatești un aluat cu dospire, se știe ca drojdia este nelipsita din peisaj. Aceasta este un organism viu și este unul dintre ingredientele de baza ale unui aluat dospit. Daca nu ai o drojdie buna, activa, niciun aluat nu va ieși așa cum ne dorim. Haideți sa vedem care…

USR cere eliminarea totala a taxei pe boala: instituie tratament discriminatoriu

23:50, 05.04.2024 - Taxa pe boala trebuie scoasa de tot, nu doar parțial, cere USR, dupa ce Consiliul Legislativ a analizat modificarile cu privire la taxa pe boala și a confirmat avertismentul USR ca se instituie un tratament discriminatoriu intre persoanele care au nevoie

Virusul care afecteaza 95% din populația lumii: Au fost gasite punctele slabe și ar putea aparea un tratament

09:55, 19.03.2024 - Virusul Epstein-Barr (EBV) este una dintre cele mai comune infecții la nivel mondial, insa pana in prezent nu exista niciun vaccin sau tratament specific pentru combaterea lui. Totuși, exista speranțe ca acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, deoarece cercetatorii au identificat puncte…


Ce parere ai despre aceasta stire?