Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceasta este GAFA VESTIMENTARĂ a anului! Vica Blonchina, fotografiată într-un club cu sfârcul la vedere

Publicat:

este o blonda cunoscuta din showbizul românesc, dupa care tânjesc multi barbati din România. Frumoasa blonda postat pe o retea de socializare mai multe fotografii dintr-un club unde a iesit alaturi de mai multi prieteni.

Îmbracata într-un top negru foarte decoltat, Vica a fost surprinsa în una dintre imagini cu sfârcul la vedere. Fanii au observat imediat amanuntul si au taxat-o. "Vica, dar ce sfârc sexy ai", a scris un admirator fara nici o retinere.

este o fosta balerina de origine…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rafila lasa fara bani europeni spitalele care nu știu sa-i foloseasca. ”Nu se vor pierde niciun fel de fonduri din finantarea PNRR”

07:20, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a recunoscut ca sunt zone din țara unde spitalele nu folosesc banii europeni. Oficialul a spus ca acești bani nu vor fi insa pierduți, ci vor fi redistribuiți. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, da asigurari ca nu se vor pierde niciun fel de fonduri din finantarea…

Fanii rivalelor s-au batut pe Metropolitano! Au scos cuțitele dupa Columbia - Romania

10:45, 27.03.2024 - Scene reprobabile dupa amicalul Romaniei cu Columbia. Fanii naționalei sud-americane s-au luat la bataie pe Metropolitano, imediat dupa fluierul final al arbitrului Alejandro Ruiz. Evenimentele violente din interiorul stadionului au fost publicate pe rețelele de socializare. Fanii columbieni s-au batut…

Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce s-a zis ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie: „Pregatim totul ca la carte de data asta”

12:10, 12.03.2024 - Anamaria Prodan a avut o prima reacție dupa ce pe rețelele de socializare circula zvonul ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie. Vedeta recunoaște doar ca e fericita alaturi de iubitul ei, de celebrul jucator de box. De mai multe luni de zile, Anamaria Prodan traiește o poveste de iubire alaturi de…

Daniela, blonda superba și iubirea secreta a marelui Maradona, declarații in premiera pentru Romania: „Era fascinat de București”

16:46, 04.03.2024 - Cine nu a auzit de Diego Maradona, „El Pibe d’Oro” („Copilul de aur” n.r), asa cum a fost supranumit? El ramane unul dintre cei mai mari, dar și mai controversați fotbaliști din istorie. Iata ca, totuși, exista un aspect pe care mulți nu il știu. Maradona era fascinat de București și se simțea ca acasa…

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?