Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Diana Ioniță și-a presat iubitul să o ceară în căsătorie. Ce s-a întâmplat după ce a primit inelul de logodnă: ”N-aș putea să spun că sunt așa dezastru”

Publicat:

I-a dat ultimatul sa o ia de nevasta! Este vorba despre Diana Ionița, o cunoscuta artista de muzica populara de la noi din țara. Mai in gluma, mai in serios, și-a presat iubitul sa o ceara in casatorie. Celebra cantareața nu s-a lasat pana cand nu s-a vazut cu inelul pe deget. Iata ce s-a intamplat ulterior!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata inelul de logodna pe care l-a primit Ema Uta din partea lui Alex Bodi, in Maldive. Bijuteria valoreaza o avere / FOTO

10:15, 02.04.2024 - Ema Uta radiaza de fericire! Luni, 1 aprilie 2024, omul de afaceri Alex Bodi a decis sa faca pasul cel mare, astfel ca a cerut-o pe cunoscuta make-up artista de la noi in casatorie. Iata cum arata, dar și cat valoreaza bijuteria pe care o poarta acum pe deget blondina!

Acces Direct. Ce s-a intamplat, de fapt, in momentul in care Viorel și-a gasit sfarșitul, dupa ce a cazut de pe un pod din Braila. Un martor face dezvaluiri: „Am vazut”… / VIDEO

18:05, 01.03.2024 - Un caz șocant a avut loc in anul 2021, dupa ce un barbat și-a pierdut viața, din neglijenta autoritaților. Balustrada groazei i-a adus sfarșitul lui Viorel. Femeia care și-a pierdut barbatul face acuzații grave. A doua zi autoritațile au incercat sa ascunda urmele neglijenței macabre. Iata ce spun martorii!

Un vicepreședinte al Curții de Conturi s-a lovit de Stat la schimbarea buletinului: Imi cereți și certificatul de naștere, actul dupa locuința, de divorț, de casatorie

08:51, 23.02.2024 - Deși legea spune ca Statul nu mai trebuie sa ceara documente pe care le are, in practica lucrurile nu s-au schimbat. Chiar și in cazul ANAF, cand va merge in controale, deși va avea facturile in sistemul Ministerului de Finanțe (e-Factura), e posibil sa le ceara inca o data.

Acces Direct. Probe masluite in cazul lui Florin, romanul mort in condiții suspecte? Ce s-ar fi intamplat cu telefonul barbatului și la cine ar fi ajuns, de fapt / VIDEO

19:41, 15.02.2024 - Florin a fost gasit in stare grava in vestiar, la cateva ore de cand a inceput munca. Chiar daca i s-a spus ca soțul ei a murit in urma unui infarct, femeia nu crede ca in aceasta varianta, iar Tanța susține ca exista lucruri pe care unele persoane de la locul de munca i le-ar fi ascuns.


Ce parere ai despre aceasta stire?