Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A urmat-o până la capătul lumii!

Publicat:

Majoritatea barbaților nu agreeaza ideea de a fi conduși de femei. Insa fotograful de origine rusa, , nu este de aceeași parere! Barbatul care este un producator de filme de succes s-a lasat purtat de iubita sa prin toate colțurile lumii.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Cannes, pe 17 mai filmul, Trei kilometri pana la capatul lumii, in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala

20:31, 16.05.2024 - Trei kilometri pana la capatul lumii este in Competiția Oficiala a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film.De la Cannes, la cald regizorul Emanuel Parvu va vorbi la Adevarul Live.

Un profesor la Facultatea de Arte din Constanța, singurul regizor roman care concureaza pentru Palme d’Or, la Festivalul de la Cannes, cu filmul “Trei kilometri pana la capatul lumii”

13:15, 24.04.2024 - Pelicula “Trei kilometri pana la capatul lumii”, regizata de conf. univ. dr. Emanuel Parvu, de la Facultatea de Arte a Universitații Ovidius din Constanța, a intrat in competiția oficiala a Festivalului Internațional de Film de Cannes, aflat la a 77-a ediție, transmite UOC intr-un comunicat de presa.…

Un nou film romanesc se alatura peliculei „Trei kilometri pana la capatul lumii” la Festivalul de la Cannes 2024

09:50, 23.04.2024 - Festivalul Internațional de Film de la Cannes a fost anunțat doua filme romanești remarcabile intrate in competiție. Lungmetrajului „Trei kilometri pana la capatul lumii” i s-a mai alaturat un documenatar.

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii” - regia Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

00:05, 23.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni AGERPRES.

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii”, regizat de Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

21:25, 22.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni Agerpres.

'Trei kilometri pana la capatul lumii', in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala in competitia oficiala la Cannes

19:45, 22.04.2024 - "Trei kilometri pana la capatul lumii", in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc intre 14 si 25 mai.

Liviu Stanescu a scapat de cutremure, razboi și febra tifoida. Aventuri din 111 țari, relatate in cartea „Am fost la capatul lumii”

18:15, 15.04.2024 - Liviu Stanescu a vizitat 111 țari. A trait marele cutremur din Nepal, de 8,1 grade pe scara Richter, pe cel din India, de 7,4 grade, și prima zi a razboiului civil din Kenya, s-a imbolnavit de febra tifoida in Iran. Multe dintre aceste aventuri se regasesc in paginile carțile sale, dar și in fotografiile…

Virusul care afecteaza 95% din populația lumii: Au fost gasite punctele slabe și ar putea aparea un tratament

09:55, 19.03.2024 - Virusul Epstein-Barr (EBV) este una dintre cele mai comune infecții la nivel mondial, insa pana in prezent nu exista niciun vaccin sau tratament specific pentru combaterea lui. Totuși, exista speranțe ca acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, deoarece cercetatorii au identificat puncte…


Ce parere ai despre aceasta stire?