Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A renunţat la TV şi a ajuns la cratiţă! Iuliana Luciu, interzis la restaurante

Publicat:

a renuntat la televiziune pentru o cariera la Hollywood însa a ajuns la cratita. Fosta asistenta "Acces direct" are interzis la restaurante.

nu se mai rasfata ca altadata! La câteva luni dupa ce a renuntat la postul de asistenta a emisiunii "Acces direct", bruneta a luat o hotarâre drastica.

si-a dat interzis la restaurant si a decis sa treaca la cratita. Si pentru a fi convingatoare a postat si o imagine cu dovada.

"Sa gatim ceva. Buun. Fara restaurante", este mesajul care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experți din Franța: Copiilor sub 11 ani ar trebui sa le fie interzis sa aiba un telefon mobil, cei sub 13 ani fara acces la internet

20:20, 30.04.2024 - Franta ar trebui sa limiteze utilizarea smartphone-urilor si a retelelor de socializare de catre copii si adolescenti, a recomandat marti un grup de experti numit de presedintele Emmanuel Macron, pe fondul ingrijorarii tot mai mari la nivel mondial cu privire la impactul negativ al acestora asupra mintilor…

Mihaela Borcea, decizie riscanta deși medicii i-au interzis sa faca asta. A vrut sa se afle direct de la ea: “Am din nou probleme”

14:26, 07.04.2024 - Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a schimbat complet viața dupa ce a renunțat la afacerile familiei. Mihaela Borcea profita la maximum de timpul ei liber, pe care il imparte intre Romania și SUA. Doar ca, dupa ce s-a intors din America, vedeta a luat o decizie radicala și a plecat alaturi de iubit…

Ce avantaje ofera un cazino licențiat in Romania

09:50, 02.04.2024 - In cazul in care locuiți in Romania și va doriți sa jucați la pacanele online, pentru siguranța și protejarea drepturilor legale este bine sa apelați la un casino licențiat in Romania . Puteți alege inclusiv operatorii internaționali, care dispun de licențe locale, așa cum ar fi Betfair Vegas. Faptul…

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis in deplasare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

22:25, 12.03.2024 - Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis sa asiste la meciul din deplasare din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice in meciul din optimi cu Lazio, in deplasare.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?