Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A omorât un bărbat și a săvârșit patru episoade de vătămări corporale din motiv de ură națională. Moldoveanul și-a aflat sentința

Publicat:

Un tanar moldovean, de 27 de ani, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, cu executarea pedepsei in penitenciar de tip inchis, pentru omor, vatamare grava a integritații corporale, precum și trei episoade de vatamare medie a integritații corporale.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Caz infiorator in Capitala! Barbat arestat dupa ce și-ar fi omorat mama. Femeia era imobilizata la pat

15:45, 05.04.2024 - Caz cumplit in Capitala! Un barbat in varsta de 55 de ani a fost arestat preventiv, dupa ce și-ar fi omorat mama. Femeia in varsta de 88 de ani se afla in grija sa, fiind imobilizata la pat. Biata femeie a sfarșit in urma cu doua saptamani, intre timp anchetatorii afland și rezultatele autopsiei care,…

Un barbat, condamnat la 12 ani de pușcarie: Vindea mașini, care nu ii aparțineau

10:10, 13.03.2024 - Un barbat din Capitala, in virsta de 40 de ani, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru escrocherii in serie. {{709570}} Sentința a fost pronunțata la 5 martie curent, de magistrații Judecatoriei Chișinau, sediul Buiucani. Individul iși va ispași pedeapsa in penitenciar de tip semiinchis, cu…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Este alerta in Buzau! Un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca! A fost dat in urmarire naționala / FOTO

09:26, 01.03.2024 - Este alerta in Buzau, dupa ce un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Acesta era doar in pijamale și a plecat joi noapte, fara sa se mai intoarca. Oamenii legii il cauta peste tot și l-au dat in urmarire naționala. Daca il vezi, ești rugat sa suni la 112!

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, acuzați ca au omorat un barbat la o petrecere cu vedete din Padina, cer sa iasa din arestul preventiv pe motiv de legitima aparare. Solicitarea va fi judecata azi

11:45, 19.02.2024 - Noi informații in cazul crimei de la Padina! Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, tineri care sunt acuzați ca au omorat cu cuțitele un barbat in vasrta de 41 de ani, la o petrecere din Padina, județul Dambovița, cer sa iasa din arestul preventiv. Solicitarea lor va fi judecata in cursul zilei de azi.


Ce parere ai despre aceasta stire?