Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Larry Hagman vedeta serialului Dallas

Publicat:

, devenit celebru in toata lumea dupa ce a jucat in , a murit la varsta de 81 de ani. Actorul, care suferea de cancer la ficat, s-a stins din viata intr-un spital din statul american Texas, in urma unei complicatii a acestei boli.

In 1992, el a fost diagnosticat cu ciroza si asta pentru ca timp de cativa ani obisnuia sa consume cate cinci sticle de sampanie zilnic.

Trei ani mai tarziu, Hagman a fost supus unui transplant de ficat. Iar in 2003 a avut nevoie, din nou, de o interventie chirurgicala.

Serialul Dallas a debutat…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country

12:10, 29.03.2024 - Beyonce, cunoscuta cantareața de muzica pop și R&B, debuteaza in lumea muzicii country cu primul sau album, inspirat din Texas, statul sau natal. The post VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat din Texas care a trait timp de sapte decenii intr-un „plaman de fier” a murit la 78 de ani

02:35, 15.03.2024 - Un barbat paralizat din Texas, care a trait 70 de ani in interiorul unui plaman de metal dupa ce a contractat poliomielita in copilarie, a murit, a anuntat familia acestuia, potrivit Reuters. Paul Alexander, in varsta de 78 de ani, a murit luni, a scris fratele lui, Philip, pe Facebook. Nu a precizat…

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Creatorul de moda Claude Montana a murit la varsta de 76 de ani. A fost unul dintre designerii-vedeta din Paris

15:51, 24.02.2024 - „Spitalul Bretonneau din Paris m-a informat despre decesul sau in aceasta dimineata", a declarat pentru AFP o persoana din anturajul desginerului, atragand totodata atentia asupra marii singuratati care-l inconjura pe creatorul de moda, aflat sub tutela, relateaza Agerpres.Intrat in atentia publicului…


Ce parere ai despre aceasta stire?