Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost consacrat şi instalat noul episcop romano-catolic de Timișoara (Video)

Publicat:

Domul Romano-Catolic din Piața Unirii a gazduit in aceasta dimineata ceremonia de consacrare și instalare a noului episcop romano-catolic de Timișoara, in persoana Pr... The post A fost consacrat si instalat noul episcop romano-catolic de Timișoara (Video) appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Memorialul automobilistic „Timișoara 1930” va avea loc la Iulius Town, iar Noaptea Muzeelor Retromobil in Piața Unirii

11:56, 17.05.2024 - A patra ediție a memorialului automobilistic „Timișoara 1930 - Primul Concurs Internațional de Automobile din Banat” va avea loc sambata, 18 mai, la Iulius Town, de la ora 10. Seara, in Piața Unirii va avea loc evenimentul Noaptea Muzeelor Retromobil.

VIDEO | AUR și USR se acuza reciproc dupa ce au fost aproape de bataie in centrul Timișoarei: 'Am dat peste extremiștii adevarați'

22:01, 10.05.2024 - Timișoara a fost scena unui conflict intre membrii AUR și reprezentanții USR, inclusiv viceprimarul orașului, Ruben Lațcau. Incidentul a avut loc joi seara, in timpul unei acțiuni electorale in Piața Unirii.  Cele doua partide se acuza reciproc de agresiune.

Expoziție de excepție in Piața Unirii din Timișoara. Mașini de colecție pentru publicul iubitor de istorie și nostalgic

15:55, 20.04.2024 - Piața Unirii s-a umplut sambata de mașini de epoca, cu ocazia unei noi ediții a Retroparadei Primaverii, organizata de Retromobil Club – filiala Timiș. Peste 100 de mașini istorice, autohtone, dar și straine au bucurat sutele de trecatori, care au facut poze cu ele și au stat de vorba cu colecționarii…

Timișorenii vor putea admira peste 100 de mașini de epoca, la Retroparada Primaverii din Piața Unirii

11:40, 18.04.2024 - La sfarșitul acestei saptamani, proprietarii mașinilor de epoca iși dau din nou intalnire la o noua ediție a Retroparadei Primaverii. Evenimentul va avea loc in Piața Unirii din Timișoara.

Se intampla acum la Timișoara – mii de oameni au ieșit din case VIDEO

21:50, 13.04.2024 - Sambata seara la Timișoara, orașul prinde viața in lumina calda a verii. Datorita vremii frumoase, mii de oameni au umplut strazile pietonale și piețele centrale, intr-o atmosfera vibranta și plina de energie. Piața Victoriei, Piața Libertații și Piața Unirii sunt animate de mișcarea aglomerata a oamenilor,…

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

Programul celebrarilor liturgice de Paști la Catedrala Romano-Catolica din Timișoara

09:10, 27.03.2024 - Romano-catolicii și reformații sarbatoresc Sfintele Paști la finalul acestei saptamani. Va prezentam programul celebrarilor liturgice cu ocazia Solemnitații Invierii la Domul Catolic din Piața Unirii.

Numirea și instalarea noilor canonici ai Capitlului Catedral de Timișoara va avea loc sambata

10:46, 23.02.2024 - Venerabila instituție a Capitlului Catedralei Sf. Gheorghe, Domul Romano-Catolic din Timișoara, a primit șase noi membri prin decretul de confirmare și ratificare emis cu numarul 1878 de catre Excelența Sa Iosif Csaba Pal, episcop diecezan de Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?