Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A descoperit un cufar secret in garaj, dupa moartea bunicului sau. Cand l-a deschis, a avut o mare surpriza. FOTO

Publicat:

Cufarul continea o comoara Un tanar din SUA a descoperit o adevarata capsula a timpului in garajul bunicului sau, ascunsa bine intr-un cufar pe care batranul il tinuse secret.

Incantat de descoperirea facuta, barbatul a fotografiat mai multe dintre obiectele care ar putea apartine unui muzeu al istoriei si a publicat imaginile pe Imgur. Cititi detalii pe stirileprotv.ro!

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Șocul vieții pentru o femeie, dupa ce a deschis coletul primit: Inauntru era un șarpe viu, extrem de veninos

19:11, 19.06.2024 - Surpriza șocanta pentru o femeie, care aștepta nerabdatoare coletul cu un controler pentru Xbox-ul ei comandat online, dar a gasit inauntru un șarpe veninos. Deși compania i-a oferit apoi o rambursare integrala, femeia este nemulțumita de abordare: "Și ce ar trebui sa primesc pentru ca mi-am riscat…

Politia din Los Angeles anunța ca a deschis o ancheta privind moartea actorului Matthew Perry

11:30, 22.05.2024 - Politia din Los Angeles a anuntat marti ca ancheteaza circumstantele mortii actorului Matthew Perry, unul dintre starurile serialului "Friends", care a decedat in octombrie din cauza "efectelor acute" ale administrarii de ketamina, informeaza AFP.

Monica Tatoiu a descoperit ca are un frate secret, in urma cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am gasit...”

01:26, 15.05.2024 - Monica Tatoiu, una dintre cele mai indragite vedete din Romania a facut dezvaluiri neașteptate. Femeia de afaceri marturisește cum a aflat de un frate vitreg, in urma cu un an, atunci cand se afla in Statele Unite ale Americii. Care a fost reacția sa cand a auzit vestea!

Oamenii ar putea incetini imbatranirea datorita unui secret recent descoperit de catre cercetatori

05:05, 14.05.2024 - Corpul uman este dotat cu mai multe ceasuri interne care lucreaza impreuna pentru a ne regla funcțiile și pentru a se sincroniza cu lumea exterioara. Ultimele cercetari au facut lumina asupra modului in care aceste ceasuri colaboreaza pentru a menține sanatatea țesuturilor și mai ales pentru a incetini…

Un șofer beat a provocat un accident grav pe autostrada și a fugit: Surpriza polițiștilor cand au deschis mașina

17:05, 10.05.2024 - Un tanar in varsta de 27 de ani a fost reținut dupa ce a provocat un accident la nodul rutier A1 cu A6 joi și și-a continuat deplasarea. Ulterior, polițiștii au descoperit ca șoferul era sub influența alcoolului și posibil drogat, gasind in mașina sa o punga cu substanțe interzise.

Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”

16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…

Operațiune antidrog in Cluj: A fost descoperit un laborator secret unde se produceau substanțe dopante

15:05, 29.03.2024 - Poliția și DIICOT au desfașurat o operațiune de amploare in județul Cluj. Au fost efectuate 13 percheziții domiciliare la locuințe și sediile unor societați comerciale suspectate de implicare in traficul de droguri.

A fost descoperit cel mai bine pastrat secret al Imperiului Roman: șantierul care schimba tot ceea ce știam/ VIDEO

00:15, 26.03.2024 - Arheologii din Pompei au scos la iveala un șantier antic care dezvaluie noi detalii privind tehnicile de construcție folosite de romani pentru a realiza structuri emblematice precum Colosseumul și Panteonul, a anunțat luni Ministerul italian al Culturii, informeaza Mediafax. Șantierul a fost probabil…


Ce parere ai despre aceasta stire?