Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

30 de ani de la căderea Cortinei de Fier. Ultimul sărut socialist. Cum l-a decapitat Gorbi pe Honecker, fratele din RDG

Publicat:

EPISODUL 6. , singurul lider care a contat al , credea doar in comunism – o idelologie care, in 1989, s-a transformat in iluzie. Neamt incapatanat, mandru si cu principii, Honecker stia una si buna: daca nu e ca el, nu e deloc. Sunt 30 de ani de cand in Europa nu mai sunt nici comunismul, nici el si nici .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blocul politic ce vrea sa redefineasca Europa și SUA: Trump și Orban dau fiori Occidentului prin ultimul anunț

00:35, 27.04.2024 - Donald Trump este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei Viktor Orban, a transmis candidatul republican in alegerile prezidentiale din SUA intr-un mesaj video difuzat vineri, relateaza Reuters, relateaza Agerpres.

Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision sa rastoarne cea mai veche dictatura fascista din Europa

07:05, 26.04.2024 - Acum 50 de ani, o serie uimitoare de evenimente declanșate de o melodie care fusese cantata la Eurovision cu doar cateva zile inainte a dus la caderea celei mai vechi dictaturi fasciste din Europa, relateaza The Guardian.

Romania este pe ultimul loc in UE la consum de streaming TV și vizionare de videoclipuri online

12:30, 16.04.2024 - Romanii consuma cel mai puțin conținut de pe platformele de streaming sau videoclipuri postate in zona online din Europa și Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date publicate de Eurostat.

Premiera de exceptie in industria grea. O firma din Neamț a construit reactoare de peste 200 de tone

18:06, 20.03.2024 - Compania Mecanica de Echipamente Speciale (COMES) Neamt, lider in Europa de Est in producerea de utilaje pentru industria petroliera, petrochimica, energetica si nucleara, a mai bifat o premiera.

Noua premiera la o firma de echipamente speciale: utilaj eco-friendly exportat in Spania pentru productia de cafea

17:16, 12.02.2024 - Compania Mecanica de Echipamente Speciale, o societate din Neamt, a mai bifat o premiera la nivel continental. Este lider in Europa de Est in utilaje tehnologice pentru industria petroliera, petrochimica, energetica si nucleara


Ce parere ai despre aceasta stire?