Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

1 MAI. Reţeta de MITITEI recomandată de Sanda Marin

Publicat:

Va recomandam o rețeta de mititeti dupa . Mici, reteta , ingrediente:1 kg ceafa de vitel (manzat)500 g ceafa de porc250 g pulpa de miel2-3 oase mari de vita1 lingura de sarepiper, dupa gust1 ceapa mare,1 morcov mijlociu, 1 capatana de usturoi1 ardei iute1 legatura de cimbru1 lingurita de bicarbonatienibaharrozmarinchimen.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

Rețeta de pasca a Sandei Marin. Pasca tradiționala de pe vremea bunicilor

19:06, 30.04.2024 - Paștele se apropie cu pași repezi, iar daca vreți sa va bucurați de un preparat tradițional delicios, atunci pregatiți rețeta de pasca a Sandei Marin. Este o pasca tradiționala de pe vremea bunicilor. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

13:30, 30.04.2024 - Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sarbatorește neaparat cu o porție de mici. Daca nu vei avea unde sa ii servești, ii poți prepara singur acasa, dupa o rețeta veche, de pe vremea bunicilor. Ingrediente necesare: 1 kilogram de carne tocata (amestec de porc și vita) și condimente dupa gust (sare,…

Cum se coace corect pasca. Rețeta simpla recomandata de Chef Sorin Bontea

16:56, 29.04.2024 - Nelipsita de pe mesele romanilor in perioada Paștelui, pasca este, alaturi de cozonac, desertul cu care asociem marea sarbatoare și care ne umple casa de miresme. Se intampla insa, din pacate, ca in unele situații, in ciuda efortului depus de gospodine, preparatul sa iasa fie prea uscat, fie necopt.

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

Rețeta de biscuiți cu ovaz și dovleac. Sunt ideali pentru o gustare delicioasa

00:15, 15.04.2024 - Ovazul are o mulțime de beneficii pentru organism, iar cu ajutorul sau se pot prepara biscuți delicioși. In compoziția lor se adauga dovleac și alte ingrediente de post. Rezultatul va fi cel așteptat și vei avea fursecuri pe care sa le servești la cafea sau ca gustare in timpul zilei.

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandata de Carmen Bruma

12:45, 04.03.2024 - Promotoare a unui stil de viața sanatos, Carmen Bruma (46 de ani) le-a impartașit femeilor trecute de 40 de ani secretele unei alimentații sanatoase. Conform experienței sale, exista o leguma care n-ar trebui sa lipseasca din dieta celor ce au ajuns la menopauza.


Ce parere ai despre aceasta stire?