Wagyu - Stiri si informatii despre Wagyu | pagina 2 Ultima actualizare: 09:11:16, 21.05.2024
17:36, 11.07.2017
O fermă din Australia îşi hrăneşte vitele cu ciocolată pentru a face carnea lor mai gustoasă
Mayura Station este o ferma aflata în apropierea orasului Mount Gambier, între Melbourne si Adelaide. Cel mai cunoscut produs culinar exportat din aceasta regiune este carnea de vita Wagyu, care provine de la bovine…
17:54, 10.11.2016
SUME URIAŞE pentru mâncăruri de lux. Top 15 cele mai scumpe alimente şi băuturi din lume
Preparate "haute cuisine", gătite cu aur comestibil, sau băuturi vândute în sticle create din cel mai preţios metal din lume sunt semnături ale restaurantelor de lux. Şi nu sunt deloc puţini cei dispuşi să plătească…
06:03, 11.08.2016
Cele mai scumpe alimente şi băuturi din lume
Preparate "haute cuisine", gătite cu aur comestibil, sau băuturi vândute în sticle create din cel mai preţios metal din lume sunt semnături ale restaurantelor de lux. Şi nu sunt deloc puţini cei dispuşi să plătească…
04:33, 10.08.2016
Diamantele din farfurie: cât costă delicatesele cu trufe în restaurantele de lux ale lumii
Pentru găsirea acestei ciuperci subterane sunt folosiţi porci şi câini special dresaţi să le descopere şi să le scoată din pământ. Gustul lor excepţional şi aroma specială sunt extrem de apreciate de către cei…
12:58, 20.05.2016
Bine de ştiut! Cinci secrete despre prepararea corectă a cărnii de vită
Carnea de vită bine preparată poate deveni o friptură fragedă, suculentă și o experiență culinară inegalabilă. Dacă știi câteva trucuri! Altfel, se poate transforma foarte ușor într-o carne tare, ațoasă și fără…
16:43, 04.03.2016
Costurile petrecerii de la Oscaruri, mai mari decât cele pentru cumpărarea unei insule
Decernarea premiilor Oscar s-a lăsat cu o petrecere luxoasă pentru &"spuma&" actorilor de la Hollywood, iar potrivit Business Insider, costurile petrecerii depășește pe cel al unei mici insule.Cel mai pretențios…
16:42, 04.03.2016
Cu nota de plată de la OSCAR ai putea să-ţi cumperi o insulă. Cât au consumat vedetele
Cel mai pretenţios, dar şi costisitor produs de pe nota de plată este cu siguranţă pulberea de aur comestibilă, care valorează peste 4 milioane de dolari, notează Mediafax. Conform Business Magazin, aceasta este…
12:13, 02.03.2016
Un restaurant din Transilvania servește una dintre cele mai exclusiviste delicatese din lume. Care este secretul preparatului culinar
Una dintre cele mai cotate tipologii de carne din lume este pusă la dispoziția clujenilor. Gustul special dar și aportul deosebit pentru sănătate, face ca preparatul să reprezinte o experiență culinară nouă, inedită.…
11:45, 02.03.2016
Un restaurant din Cluj servește una dintre cele mai exclusiviste delicatese din lume. Care este secretul preparatului culinar
Una dintre cele mai cotate tipologii de carne din lume este pusă la dispoziția clujenilor. Gustul special dar și aportul deosebit pentru sănătate, face ca preparatul să reprezinte o experiență culinară nouă, inedită.…
18:39, 28.02.2016
OSCAR 2016 LIVE: Vedetele cer lucruri insolite, de la hamburgeri McDonald's la caviar
Bucătarul Wolfgang Puck, care se ocupă de meniurile vedetelor la "Governors Ball", petrecerea oficială care are loc după gala premiilor Oscar, organizată de Academia americană de film, a oferit detalii despre pretenţiile…
18:58, 31.08.2015
Trucuri de mare efect pentru burgerul perfect: reţeta preparatului care încântă toate cele 5 simţuri
Charles Michel este de părere că felul în care se simte burgerul în mâinile consumatorului, dar şi sunetul crocant făcut de salata iceberg, sunt foarte importante într-o astfel de experienţă de consum, scrie publicaţia…
23:57, 22.08.2015
Cum gătim vita? Chef Adrian Hădean ne dezvăluie toate secretele lui
Publicitate Pentru început, să explicăm de ce se bate monedă pe vita argentiniană, pe japoneza Wagyu sau pe scoţiana Angus: sunt rase crescute pentru carne, nu pentru lapte, cum este cea românească. Textura şi…
18:40, 05.03.2015
Proprietarul Red Angus si-a deschis restaurant langa TVR si se asteapta sa obtina 6.000 euro/zi
Proprietatul Reg Angus din Centrul Vechi, Dragos Panait, a deschis un nou restaurant, The Beef Club, dupa o investitie de 500.000 euro. El se asteapta sa obtina 6.000 de euro pe zi. Restaurantul se afla pe Calea…
12:50, 05.03.2015
Fine dining, o investitie de 500.000 de euro: Un antreprenor aduce vita Wyagu si cea australiana in Bucuresti
Dragos Panait, proprietarul Red Angus din Centrul Vechi, anunta deschiderea celui de-al doilea proiect culinar al sau, The Beef Club, rezultatul unei investitii de 500.000 de euro in zona Dorobanti, aproape de…
19:25, 08.01.2015
Juratul şi-a îmbogăţit cunoştinţele culinare. Chef Cătălin Scărlătescu, cucerit de un preparat din Thailanda
Pretenţiosul jurat de la „Iadul Bucătarilor” a rămas plăcut impresionat după ce a gustat un preparat din Thailanda. În timpul vacanţei petrecute peste hotare, Cătălin Scărlătescu a testat şi gastronomia specifică…
17:50, 08.01.2015
Chef Scărlătescu, aventuri culinare în Thailanda! "Am avut ocazia să mânânc un preparat cu totul și cu totul fabulos"
Pentru el orice vacanță sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, rețete și ingrediente. Pentru că niciodată nu pleacă din țară doar pentru a se relaxa, nici anul acesta chef…
11:45, 08.01.2015
Chef Scărlătescu, aventuri culinare în Thailanda
Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show ce revine la Antena 1 în această primăvară,Pentru el orice vacanță sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, rețete și ingrediente.…
19:36, 11.02.2014
FOTO Lux extrem de Ziua Îndrăgostiţilor
O cină romantică pentru Ziua Îndrăgostiţilor poate să uşureze contul unui bărbat şi cu 74.000 de euro, asta dacă vrea să-şi surprindă aleasa inimii cu o masă pregătită în intimitatea propriei case de un bucătar…
11:57, 01.02.2014
Ce poţi cumpăra cu 10 dolari în 10 ţări sărace PLUS cât costă un meniu în 10 restaurante de lux
Pentru cei bogaţi suma de 10 dolari reprezintă mărunţiş. Nu același lucru se poate spune despre cei din ţările sărace, unde cei 10 dolari le asigură traiul pe mai multe zile, poate chiar pentru o lună întreagă.…
07:18, 20.07.2013
OSHO, experienta gourmet la un restaurant-macelarie
OSHO, primul restaurant-măcelărie din România, îmbină gustul perfect al preparatelor din carne sau din peşte proaspăt cu atmosfera relaxantă a restaurantului, într-o experienţă gourmet desăvârşită. Carnea de la…
12:54, 21.12.2012
Cat costa cele mai fericite vacute
Cea mai scumpă carne de vită din lume provine de la vaca Wagyu, o rasă exotică din Japonia, şi costă chiar şi 8.000 de euro/kg.Exporturile sunt foarte mici, iar ceea ce se găseşte în restul lumii este de obicei…
19:54, 20.12.2012
Scurta viaţă în huzur a văcuţelor japoneze de lux: bere, vin roşu, muzică simfonică şi masaj
Cea mai scumpă carne de vită din lume provine de la vaca Wagyu, o rasă exotică din Japonia, şi costă chiar şi 8.000 de euro/kg.
16:32, 17.09.2012
FOTO Cât costă cele mai SCUMPE feluri de mâncare.
Prin combinatii de ingrediente care nu se gasesc pe toate drumurile, chiar si cele mai banale feluri de mancare pot deveni extravagante. Insa, din pacate, si inaccesibile, arata mentalfloss.com. Cei mai scumpi…
19:02, 06.07.2011
Măcelărie de lux pentru „fiţele” Capitalei. Produsele sunt furnizate chiar de măcelarul care îi serveşte pe Laetitia Casta, Catherine Deneuve, Jeanne…
EXCLUSIVIST În zona Dorobanţi s-a deschis zilele acestea o măcelărie în care se găsesc cele mai selecte produse gastronomice, de la fois gras la vinuri de colecţie, preţurile depăşind cu mult nivelul mediu de trai.…