Uleipentru - Stiri si informatii despre Uleipentru | prima pagina Ultima actualizare: 13:11:09, 03.06.2024
15:35, 24.08.2023
Coniacul, folosit de tot mai mulți patiseri pentru a înlocui drojdia în prăjituri. Secretul pentru a obține dulcele desăvârșit
Cum acționează drojdiaDrojdia uscată se activează în prezența apei și a zahărului pe măsură ce începe să mănânce și să digere zahărul. Acest lucru produce bule de dioxid de carbon care rămân prinse în aluatul dens.…
13:35, 24.08.2023
Coniacul, folosit de tot mai mulți patiseri pentru a înlocui drojdia în prăjituri. Secretul pentru a obține dulcele desăvârșit
Cum acționează drojdiaDrojdia uscată se activează în prezența apei și a zahărului pe măsură ce începe să mănânce și să digere zahărul. Acest lucru produce bule de dioxid de carbon care rămân prinse în aluatul dens.…
10:15, 05.12.2022
Reţete de clătite de post
Postul nu trebuie să fie plictisitor și nici nu trebuie să te abții de la alimentele preferate. Le poți schimba astfel încât să le poți consuma și în post. Ți-am pregătit câteva rețete de clătite de post delicioase…
00:00, 24.11.2014
GALERIE FOTO: Plăcinta de Ovidenie (umplută cu varză sau dovleac)
www.desprepaine.roIngrediente:500 g făină Gold Maya, 25 g. drojdie2 linguri ulei0,5 linguriță zahăr0,5 linguriță sarePentru umplutura cu varză1 kg varză dulce bulionmărarpiper, sare, uleiPentru umplutură cu dovleacun…
10:40, 30.10.2014
REŢETA ZILEI: Prăjitură cu brânză de vaci
REŢETA ZILEI: Ingrediente:Pentru blat:4 linguri cu varf faina3 oua mari4 linguri zahar1 varf de cutit praf de copt1 lingura uleiPentru crema:200 ml smantana pentru frisca300g branza de vaci1 plic zahar vaniliat3…
07:30, 07.12.2012
REŢETA ZILEI: Clătite cu ciocolată
Ingrediente:Pentru foi de clatita: 2 oua500 ml laptevanilie50 gr zahar20 gr cacao150 gr faina1 praf de sare20 ml uleiPentru umplutura: 200 ml frisca100 gr zaharsos de ciocolataromPentru decor: zahar pudrasos de…