Tulip Food Company - Stiri si informatii despre Tulip Food Company | prima pagina Ultima actualizare: 18:46:16, 02.06.2024
14:45, 18.01.2016
STUDIU: 85% din conservele de carne conţin nitrit de sodiu, un E asociat cu cancerul la stomac
Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC România) a realizat un studiu privind calitatea conservelor din carne denumită „Hrană sănătoasă – o investiţie pe termen lung în sănătatea noastră”. …
10:00, 19.04.2014
De ce sunt periculoase conservele
Un studiu derulat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S. Romania) pentru anul 2013 arata ca cele mai multe dintre pateurile…
16:21, 13.04.2014
Conţinuturi ucigaşe în conserve
Un studiu derulat de Asociaţia Natională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S. România) pentru anul 2013 arată că cele mai multe dintre pateurile…
08:48, 10.10.2013
Atenţie la patE-uri! Lista conservelor de pate de ficat nocive pentru sănătate
Un studiu derulat recent de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) arată că cele mai multe dintre pateurile de ficat comercializate pe piaţa românească au în compoziţia lor E-uri. Specialiştii…
21:27, 09.10.2013
Document. Atenţie la patE-uri! Lista conservelor de pate de ficat nocive pentru sănătate
Concret, reprezentanţii ANPC au inclus într-o cercetare derulată în perioada iulie – august 46 de tipuri de pate, achiziţionate în mod aleatoriu şi anonim de către aceştia, direct din rafturile supermarketurilor.…
15:00, 09.10.2013
Adevărul despre pateul de pe piața românească
Rezultatele studiului au arătat că, din cele 46 de tipuri de pate analizate, 6,52% nu au niciun E, 19,56% au două E-uri, 13,04 % conțin șase E-uri, iar 8,69 % conțin nouă E-uri, scrie Agerpres. Doar în pateul provenit…