Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:24, 18.06.2014

O reţetă pe zi: Risotto al negro di seppie

Ingrediente: 160 grame de orez 30 g ceapă 50 ml vin alb 5 g cerneală de sepie 100 ml supă de peşte 20 g unt Puțin ulei de măsline Arpis Sare, piper – după gust 200 g calamari necurăţaţi   Mod de preparare: Ceapa…




08:57, 16.06.2014

O rețetă pe zi: Mușchi de vită în sos de trufe și cartofi cu rozmarin

Ingrediente: 200 g muschi de vita 50 ml ulei de masline Arpis 50 g crema de trufe 50 g unt 60 ml smantana 20 ml coniac 200 g cartofi 10 g rozmarin   Mod de preparare: Uleiul Arpis se pune la incins intr-o tigaie.…




09:06, 13.06.2014

O rețetă pe zi: Chiftele din carne de pui în sos picant

Ingrediente chiftele: (Kofla Mixture)   ½ kg carne de pui tocata1-3   ½ lingurita de seminte de chimion   ½ lingurita de coriandru pudra (macinat)   ½  lingurita chimion pudra (macinat)   ½ lingurita de Gram Masala…




09:27, 12.06.2014

O reţetă pe zi: Mușchiuleț de vițel cu pastel de legume

Ingrediente: •    Mușchiuleț de vițel •    Legume: •    Dovlecel Zuchini •    Praz •    Țelină •    Morcov •    Fasole galbenă •    O crenguță de Rozmarin verde •    Ulei de măsline Arpis •    Sos de soia •    Sare…




09:36, 05.06.2014

Reţetă tiroleză: Fondue de brânză

  Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul…