Prepararepregatirea - Stiri si informatii despre Prepararepregatirea | prima pagina Ultima actualizare: 19:31:12, 09.05.2024
Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust
IngredientePentru aluat:500 g făină200 ml lapte călduț10 g drojdie uscată100 g zahăr2 ouă50 g unt topitCoaja rasă de la o lămâie1 linguriță esență de vanilieUn praf de sarePentru umplutură:500 g brânză de vaci,…
09:30, 24.01.2024
Cornulețe cu vișine, un desert românesc autentic, extrem de delicios. Se topesc în gură!
Cornulețe cu vișine - IngredientePentru aluat:- 250 g unt rece, tăiat cubulețe- 500 g făină- 100 g zahăr pudră- 2 ouă- o linguriță extract de vanilie- un praf de sarePentru umplutură:- 400 g vișine, fără sâmburi-…
09:26, 24.01.2024
Cornulețe cu vișine, un desert românesc autentic și extrem de delicios. Se topesc în gură!
Cornulețe cu vișine - IngredientePentru aluat:- 250 g unt rece, tăiat cubulețe- 500 g făină- 100 g zahăr pudră- 2 ouă- o linguriță extract de vanilie- un praf de sarePentru umplutură:- 400 g vișine, fără sâmburi-…
16:06, 22.09.2023
Crema de zahăr ars. Rețeta desertului suprem făcut de bunica - 5 secrete pentru o prăjitură de vis
Crema de zahăr ars este la fel de populară ca și rețeta de salam de biscuiți, clătite sau chec pufos marmorat. Este o prăjitură delicioasă!Iată cum poți pregăti desertul de care-ți amintești din copilărie. Rețeta…
23:55, 31.01.2023
Tăiței din cartofi în pesmet, cu nuci și pere poșate, făcuți de bunici - Rețeta delicioasă a unui bucătar român
Tăiței din cartofi în pesmet, cu nuci și pere poșate. IngredienteIngrediente pentru tăței* 450 g de cartofi în coajă;* 150 g de făină alba;* 30 g de unt;* 2 gălbenușuri;* un vârf de cuțit de sare.Ingrediente pentru…