Pizzadiet - Stiri si informatii despre Pizzadiet | prima pagina Ultima actualizare: 18:01:26, 07.05.2024
00:21, 03.02.2023
Toate gospodinele trebuie să știe asta! Secretele pentru cel mai bun aluat de pizza
Ingrediente pentru aluatul de pizza:- 300 g făină;- 3 linguri de ulei de măsline;- 1 lingură de zahăr;- 1 plic de drojdie uscată;- un praf de sare.Făina trebuie să fie de bună calitate și se mai pot adăuga, după…
23:30, 02.02.2023
Toate gospodinele trebuie să știe asta! Secretele pentru cel mai bun aluat de pizza
Ingrediente pentru aluatul de pizza:- 300 g făină;- 3 linguri de ulei de măsline;- 1 lingură de zahăr;- 1 plic de drojdie uscată;- un praf de sare.Făina trebuie să fie de bună calitate și se mai pot adăuga, după…
12:31, 07.06.2022
Ce mai uită oamenii în Uber: jumătate de kilogram de caviar, piciorul de metal sau o pătură pe care scrie „Viața e grea, dar tu ești tare”
La începutul unuia dintre cele mai pline sezoane de călătorie și chiar când Mercur în Retrograd s-a terminat, Uber lansează a șasea ediție din Enciclopedia anuală a lucrurilor uitate și găsite în Uber. Chiar dacă…
09:01, 09.02.2022
Este Ziua Pizza! Își are originea în Napoli, în secolul al X-lea
Ziua de astazi cu unele dintre sarbatorile ei ar putea fi ziua preferata a multora dintre noi. Este Ziua Pizza! O zi întreaga dedicata special sarbatoririi acestui carbohidrat delicios de care aproape nimeni nu…
00:35, 21.10.2020
O pizza altfel decât celelalte: Pizza de fitze. Ingrediente naturale, proaspete, de la producători autohtoni
Din 2017, pe piaţa craioveană a apărut o nouă pizza, care îi provoacă pe iubitorii celui mai popular produs culinar italienesc să descopere un gust altfel: gustul brânzeturilor naturale, din lapte, fără grăsimi…
11:53, 01.07.2017
Un bucătar a mâncat pizza timp de un an și a slăbit 45 de kilograme. Cum a fost posibil
Un bucătar care deține un restaurant italian în New York a reușit să slăbească 45 de kilograme, deși a mâncat timp de un an aproape doar pizza. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a inventat „dieta cu pizza”, iar…