Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

08:00, 27.01.2015

Summitul gastronomiei - marți, în cadrul salonului Sirha din Lyon

Cel de-al doilea summit mondial al gastronomiei se desfășoară marți, în cadrul salonului internațional Sirha, de la Lyon, și reunește unele dintre cele mai mari nume din acest domeniu, se arată pe site-ul oficial…




10:20, 25.01.2015

Salonul Sirha, deschis cu 10.000 de porții de supă după rețeta lui Paul Bocuse

Salonul Sirha, unul dintre cele mai ample evenimente dedicate artei culinare și industriei hoteliere, a inclus sâmbătă seară un eveniment de degustare de supă gătită după rețeta lui chef Paul Bocuse, în tunelul…




16:30, 22.01.2015

Franța deține supremația trofeelor Bocuse d'Or, cu 10 statuete câștigate în istoria concursului

Franța deține supremația trofeelor Bocuse d'Or, cu 10 statuete câștigate în istoria concursului ce se va desfășura, anul acesta, pe 27 și 28 ianuarie, în cadrul salonului Sirha din Lyon, informează site-ul oficial…




13:50, 22.01.2015

Bocuse d'Or în cifre: Un spațiu de 8.000 de metri pătrați, 125 de kg de carne și 2.500 de susținători

Bocuse d'Or, competiție inițiată în 1987 de către chef Paul Bocuse și care reunește 24 dintre cei mai buni artiști culinari din lume, se va desfășura pe 27 și 28 ianuarie, în Lyon - Franța, și înseamnă, în cifre,…




15:55, 21.01.2015

Bocuse d'Or 2015 - Demonstrații de creativitate și tehnică și un ingredient surpriză

Bocuse d'Or, competiție inițiată de Paul Bocuse, care va avea loc anul acesta pe 27 și 28 ianuarie, îi va provoca pe cei 24 de chefi concurenți să își demonstreze abilitățile tehnice și artistice timp de peste…




20:20, 23.11.2014

Întrecerea Ospătarilor - Course des Garçons de Café a reunit 21 de liceeni care au concurat pentru marele premiu

Întrecerea Ospătarilor - Course des Garçons de Café a reunit sâmbătă 21 de liceeni de la Colegiul Economic Viilor care s-au întrecut în îndemânare și eleganță purtând în mână, pe un parcurs de 200 de metri, în…




20:50, 16.11.2014

Un bucătar profesionist explică de ce Chef-ii nu gătesc acasă!

Un bucătar profesionist explică de ce Chef-ii nu gătesc acasă! Ştefan Popescu, de la Cireașa de pe Tort a urmat cursurile Paul Bocuse la Lyon şi timp de doi ani a lucrat în Anglia Tag-uri: ANUNŢ ŞOCANT FĂCUT DE…




11:55, 25.10.2014

INTERVIU Bocuse: Vorbim despre gastronomie, dar nu trebuie să uităm că un procent destul de mare al populației de pe mapamond suferă de foame

Bocuse d'Or este un adevărat concurs făcut pentru profesioniști care își desfășoară talentul în direct în fața a mii de spectatori și nu se pot opri pentru a trage o dublă pentru camera de filmat, afirmă, într-un…




10:25, 25.10.2014

INTERVIU Jerome Bocuse: Îmi plăcea să gătesc, dar după Paul Bocuse nu e tocmai ușor

Bocuse d'Or este un adevărat concurs făcut pentru profesioniști care își desfășoară talentul în direct în fața a mii de spectatori și nu se pot opri pentru a trage o dublă pentru camera de filmat, afirmă, într-un…




09:48, 31.01.2014

Disneyland Paris a cerut ajutor lui Paul Bocuse. Miza: noua atracție dedicată șobolanului-bucătar Rémy din filmul Ratatouille

Parcul tematic Disneyland Paris a cerut ajutorul celui mai bun bucătar francez – nimeni altul decât Paul Bocuse, cunoscut drept „Papă al bucătarilor” – pentru a amenaja restaurantul „Chez Gousteau” și întregul…




21:51, 25.05.2011

Supa de trufe V.G.E.

Sub lupa noastră se află din nou Paul Bocuse, părintele artei culinare franceze, un nume care domină domeniul de zeci de ani. Este unul dintre cei mai buni bucătari asociaţi cu termenul "nouvelle cuisine". Spre…