Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

07:40, 02.05.2024

Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale;preţuri mai mici cu 10% în acest an

Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale;preţuri mai mici cu 10% în acest an

Patiserii vor scoate pe piaţă 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale, în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi faţă de perioada sărbătorilor de iarnă, pe fondul erodării puterii…




20:00, 26.04.2024

Câţi cozonaci ies dintr-un kilogram de făină. Calculul patiserilor în funcţie de tăvile folosite

Te pregătești pentru masa organizată de Paște? Playtech Știri îți dezvăluie secretele patiserilor pentru cel mai bun cozonac. Calculul celor experimentați în domeniu îți arată câtă făină să folosești, în funcție…




09:30, 09.10.2023

Ce trebuie să faci cu ouăle înainte de a le pune în cozonac. Doar aşa vor avea o culoare frumoasă, e secretul patiserilor

Cei mai experimentați patiseri au dezvăluit care sunt secretele unui cozonac perfect. Află în rândurile de mai jos cum trebuie să alegi ouăle și ce trebuie să faci cu ele înainte de a le pune în compoziție, pentru…




23:07, 06.05.2020

Bakeronline.ro, platformă ce permite brutarilor, patiserilor, cofetarilor şi ciocolatierilor să îşi treacă vânzările în online

Puratos România lansează în premieră pe piaţa românească, după un model de succes din Belgia, platforma virtuală www.bakeronline.ro, singura care permite brutarilor, patiserilor, cofetarilor şi ciocolatierilor,…




16:24, 11.10.2019

De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor

De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor. Apa rece adăugată în albuș, în momentul în care îl bați spumă, face minuni. Iată cum te ajută.




19:09, 17.03.2017

Criza din Venezuela se adanceste. A inceput arestarea patiserilor

Venezuela a început să aresteze patiseri. Patru persoane care găteau ilegal brioşe au fost reţinute ca parte a războiului pâinii decretat de preşedintele Nicolas Maduro.  Citește…




07:50, 12.04.2013

Peste 50 de torturi intră vineri în competiţia pentru titlul 'Tortul Anului 2013'

Peste 50 de torturi create şi decorate de zeci de cofetari talentaţi din toată ţara intră vineri în competiţia 'Tortul Anului 2013', ce se va desfăşura în cadrul expoziţiei GastroPan. Evenimentul are loc la Exporom,…




20:18, 04.04.2013

Peste 50 de torturi, în cursă pentru titlul 'Tortul Anului 2013'

Peste 50 de torturi create şi decorate de zeci de cofetari talentaţi din toată ţara vor intra, în data de 12 aprilie, în competiţia 'Tortul Anului 2013', ce se va desfăşura în cadrul expoziţiei GastroPan. Evenimentul…




19:22, 10.03.2013

Pălării din marţipan, rochii din ciocolată şi accesorii sculptate în aluat de prăjituri, la expoziţia patiserilor din Tokyo

Japonezii pentru care moda şi dulciurile au un cuvânt greu de spus în viaţa lor au reuşit să îmbine aceste două pasiuni în cadrul unei prezentări dulci. Este vorba despre expoziţia anuală a patiserilor din Tokyo.…