Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:34, 07.08.2015

DESTINAȚII CU GUST Harghita: Sardine alla Beccafico, un preparat ce poartă savoarea gastronomiei siciliene

Sardine alla Beccafico este un preparat sicilian ușor și sănătos, pregătit doar pentru prieteni de administratorul singurului restaurant italian din Miercurea Ciuc, Italo De Michelis, apreciat deopotrivă de români…




13:25, 26.02.2015

BUCĂTĂRIILE LUMII Preparate cu trufe, gătite în premieră la un restaurant italian din Miercurea Ciuc

Pate de ficat cu trufe, focaccia cu mozzarela și trufe sau mușchi de vită cu trufe sunt doar câteva dintre preparatele servite în premieră la un restaurant italian din Miercurea Ciuc și în care se folosește prețioasa…




19:40, 27.10.2014

POVESTEA BUCĂTARULUI italian, îndrăgostit de Transilvania. Primul care a pus TRUFE în meniu

Un bucătar italian este primul CHEF din orașul transilvănean în care s-a stabilit de mai bine de zece ani, care a ales să introducă TRUFE în meniul restaurantului pe care îl conduce. Este vorba despre Italo De…




11:50, 27.10.2014

Italo De Michelis: Și peste zece ani tot aici mă văd; sigur România va crește

Italo De Michelis, administratorul singurului restaurant italian din Miercurea Ciuc, este îndrăgostit de țara noastră și în cei zece ani de când s-a mutat aici i-a învățat pe români și maghiari să iubească bucătăria…