Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:15, 14.01.2023

Winter Beef Cooking Camp, spectacol gastronomic în Poiana Brașov

Eveniment gastronomic de excepție pentru profesioniști, dar șipentru cei pasionați de gastronomie și gurmani, în Poiana Brașov. Euro-Toques România vă invită, în perioada 3-4 februarie 2023, la „Winter Beef Cooking…




14:21, 08.12.2022

Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți din lume la tine acasă. Cheful care i-a inventat a lucrat timp de trei ani la rețetă

Heston Blumenthal, chef iscusit și renumit pe plaiurile engleze, susține că a descoperit, după ani de încercări și degustări, rețeta perfectă pentru cartofii prăjiți. Iată ce trebuie să faci ca să obții cei mai…




10:45, 05.05.2021

Povestea incredibilă a bistrițeanului Bogdan Dănilă, primul chef român cu o stea Michelin

La 38 de ani, Bogdan Dănilă, originar din Bistrița, este primul bucătar român care are o stea Michelin. A obținut-o în 2017, pe când muncea la un restaurant în New York. Bistrițeanul se pregătește să deschidă un…




18:50, 24.12.2020

Prăjiturile unei românce, lăudate de bucătari cu stele Michelin. Cum a ajuns Hanelore să câștige un show culinar de pe Netflix

Hanelore Dumitrache locuiește de aproape zece ani în Londra, oraș în care și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Tânăra de 28 de ani a ajuns în atenția unor producători de la Netflix, care au selecționat-o pentru…




23:15, 08.02.2015

ULTIMA FIŢĂ: Dispozitivul pentru PRIZAT praf inofensiv. Pachetul conține un avertisment împotriva trasului excesiv pe nas | FOTO

Chocolate Shooter Maestrul ciocolatier belgian Dominique Persoone a creat, mai în glumă, mai în serios, un dispozitiv pentru prizat pudră de ciocolată cu care a dorit să impresioneze la o petrecere organizată de…




22:20, 08.02.2015

ULTIMA FIŢĂ: Dispozitivul pentru PRIZAT praf inofensiv. Este deja EXPORTAT în toată lumea. Pachetul conține un avertisment împotriva trasului excesiv…

Chocolate Shooter Maestrul ciocolatier belgian Dominique Persoone a creat, mai în glumă, mai în serios, un dispozitiv pentru prizat pudră de ciocolată cu care a dorit să impresioneze la o petrecere organizată de…




09:15, 30.04.2014

Unde sa iei cina, in jurul lumii - TOP 10 Restaurante

Iti doresti o experienta inedita? Noi iti recomandam un "tur" al celor mai apreciate restaurante din lume. Publicatia britanica Restaurant a realizat topul celor mai bune resutaurante, iar in fruntea clasamentului…




19:00, 03.02.2014

Se intampla la Londra! Mai nou, la “Rata grasa” se da la rate cu gratie

Celebrul bucatar englez Heston Blumenthal a fost nevoit sa inchida temporar unul dintre restaurantele sale din centrul Londrei dupa ce mai multi clienti au acuzat stari de voma. Numai putin de 24 de clienti ai…




12:36, 08.01.2014

Soluţia ingenioasă care previne îngrăşarea

Un gel comestibil care oferă senzaţia de saţietate, contribuind la pierderea în greutate, a fost dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea din Birmingham, din Marea Britanie, informează DailyMail. Gelul se…




02:51, 06.01.2014

Cercetătorii britanici au inventat gelul care ţine de foame

  Cercetatorii de la Universitatea din Birmingham au facut descoperirea în timp ce combinau diferite alimente. Ingredientele - derivate din alge marine, amidon si coaja de citrice - formeaza un gel solubil în apa…




15:33, 05.01.2014

GEL COMESTIBIL contra senzaţiei de foame, dezvoltat de cercetătorii britanici

Un gel comestibil care oferă senzaţia de saţietate, contribuind la pierderea în greutate, a fost dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea din Birmingham, din Marea Britanie.Gelul se umflă în stomac, este dificil…




10:58, 01.05.2013

Cel mai bun restaurant din lume este unul specializat pe bucataria moleculara

Traditia a fost intrerupta si, pentru prima oara in patru ani, un nou restaurant a fost numit cel mai bun din lume. E vorba despre El Celler de Can Roca, din Girona, Spania, care are la baza gastronomia moleculara. …




18:42, 03.01.2013

Heston Blumenthal a câştigat faima mondială cu Raţa grasă

I-aţi văzut la TV, i-aţi admirat şi le-aţi citit cărţile. Sau aţi gătit după ele. Unii foarte norocoşi au ajuns chiar în restaurantele lor. Ceea ce fac ei nu mai e doar gastronomie, ci adevărate capodopere. „Adevărul“…




16:04, 19.02.2012

Ai mânca aşa ceva? HAMBURGHER din carne creată în laborator

"Vreau să-i cer lui Heston Blumenthal (un bucătar vedetă, n.r.) să-l pregătească", a spus profesorul Mark Post, care conduce proiectul de obţinere de carne artificială, prezent la reuniunea anuală a Asociaţiei…




15:26, 19.02.2012

Primul hamburger din carne creată în laborator va fi gata pentru grătar în octombrie-cercetători

Primul hamburger din carne artificială, obţinută în laborator prin creşterea fibrelor musculare din celule stem de bovine, va putea fi preparat în octombrie, a anunţat liderul acestui proiect de la…