European Food Safety Authority - Stiri si informatii despre European Food Safety Authority | pagina 2 Ultima actualizare: 14:11:23, 06.05.2024
12:06, 25.01.2014
DUŞMANUL ASCUNS din alimente. Ce spun cercetătorii despre un ingredient pe cât de banal, pe atât de NOCIV
"Alimentele sunt un mediu în care organismele funcţionează datorită prezenţei apei. Prin urmare, produsele alimentare cu conţinut mai mare de apă sunt mai predispuse dezvoltării microorganismelor, fie ele benefice…
13:42, 08.11.2013
ANBR: Toate ingredientele înscrise pe etichetele băuturilor de tip ceai, comercializate în România, sunt sigure pentru consum
Toate ingredientele băuturilor răcoritoare menţionate pe etichete şi identificate în studiul derulat, recent, de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din…
17:26, 24.05.2013
EFSA selectează noi membrii în Grupurile Consultative Ştiinţifice privind aditivii, la Bucureşti
Reprezentanţi ai Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentelor (European Food Safety Authority - EFSA) participă vineri, la Bucureşti, alături de experţi şi specialişti din România, Bulgaria, Cipru, la conferinţa…
04:00, 03.04.2013
Suntem inconjurati de surse de plumb. Cat de periculoasa este expunerea
Plumbul este absorbit mai usor de organismul copiilor decat de cel al adultilor, avertizeaza specialistii. Unele surse sunt aproape inevitabile, dar, cu toate acestea, putem reduce expunerea. Odata ajuns in sange,…
13:25, 17.05.2011
Noi recomandări internaţionale privind siguranţa alimentară.
Trei organizatii internationale specializate in siguranta alimentara au publicat de curand noi recomandari cu privire la importanta inlocuirii grasimilor saturate cu cele polinesaturate si mononesaturate.Cele mai…