Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:55, 14.04.2024

Rețete de paste cu orez

Pastele de orez sunt foarte populare în bucătăria asiatică, unde, așa cum știm, și orezul este mâncare de bază, chiar mai mult decât la noi. Pastele de orez au o textură aparte și sunt apreciate de foarte mulți…




12:56, 11.01.2024

Gălbiori – rețete și beneficii. Cum să prepari ”aurul pădurii”

Gălbiori sau Cantharellus cibarius sunt o specie de ciuperci de pădure foarte apreciate, gustoase și hrănitoare. Datorită culorii lor, mai sunt numite și ”aurul pădurilor”. Descoperă unele dintre cele mai gustoase…




08:16, 11.01.2024

Reţete de prăjituri cu nuci pecan

Nucile pecan sunt foarte apreciate, pentru că sunt foarte gustoase și hrănitoare. Pot fi mâncate ca atare, dar pot fi incluse cu succes în diverse rețete de deserturi. Descoperă unele dintre cele mai delicioase…




19:40, 13.09.2023

Ce este anșoa și cum se consumă

Anșoa este un tip de pește mic, bogat în nutrienți, care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Descoperă ce beneficii are anșoa, când este contraindicat, precum și care sunt modalitățile de a consuma anșoa:Ce…




17:05, 05.07.2022

Amarant – ce este. Beneficii și cum se folosește

Amarant este o cereală care a câștigat popularitate ca aliment sănătos. Are un profil nutritiv impresionant și a fost asociat cu o serie de beneficii impresionante pentru sănătate. Cuprins: Ce este amarant? Nutriție…