Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:39, 07.01.2019

REŢETA ZILEI: Salată rusească cu sfeclă roșie

Ingrediente: 4 sfecle, 4 morcovi, 2 cartofi, 2 ouă, 1 scrumbie marinată, 300 g maioneză, 20 g gelatină, salată verde. Mod de preparare: Fierbi ouăle și legumele în coajă. După ce s-au răcit, le descojești și le…




20:13, 13.01.2017

Aşa faci cele mai fragede şniţele de pui. Iată secretul!

  Chiar dacă face parte din cultura gastronomică  austriacă şi germană, şniţelul a fost rapid adoptat de bucătăria românească. Iată rețeta corectă! Ingrediente: 1 kg piept de pui 2-3 căni pesmet 2 ouă bătute 1…




14:23, 13.08.2016

Cum obtii cele mai fragede snitele de pui? Secretul pe care nu ti l-a spus nimeni

Cum obtii cele mai fragede snitele de pui? Iata care este secretul pe care nu ti l-a spus nimeni. Ingrediente: -1 kg piept de pui -2-3 cani pesmet -2 oua batute -1 canita ulei -piper -sare Mod de preparare: Bate…




23:49, 24.04.2014

Cum dezosezi rapid pulpa de pui!

Prima mişcare este să găseşti punctul în care se întâlnesc coapsa şi ciocănelul de pui. Acesta este locul cu cele mai puţine oase şi poate fi tăiat complet, pentru a despărţi cele două bucăţi. Pentru ca tăierea…