Crupele - Stiri si informatii despre Crupele | prima pagina Ultima actualizare: 15:46:27, 07.05.2024
19:05, 26.03.2022
Un medic a evaluat riscurile păstrării îndelungate a crupelor de hrișcă
Termenul de valabilitate al crupelor de hrișcă este de 24 de luni, însă utilizarea lor după această perioadă poate fi periculoasă. Despre acest lucru a spus medicul nutriționist, doctorul în științe medicale, Margarita…
21:42, 09.05.2020
REŢETA ZILEI: Ciorbă de măcriş cu crupe de porumb
Mod de preparare: Crupele se pun în apă clocotită. Peste 25-30 minute se adaugă măcrişul, ceapa verde, uşor rumenită, se toarnă borşul, se fierbe 5-7 minute. Apoi se adaugă leuştean, sare, foi de dafin, piper,…
18:23, 25.10.2019
Volei Alba Blaj și-a aflat adversarii din grupele Champions League: Imoco Conegliano, Nantes și probabil Vasas Budapesta
Ziarul Unirea Volei Alba Blaj și-a aflat adversarii din grupele Champions League: Imoco Conegliano, Nantes și probabil Vasas Budapesta Campioana României, Volei Alba Blaj va juca în Grupa D a Crupele Champions…
14:02, 29.08.2017
Scandalul a trecut, dar copiii din grădinițe continuă să fie alimentați prost: Pastele făinoase și crupele, predominante în meniu
În alimentația copiilor de la grădinițele din Chișinău predomină pâinea, pastele făinoase, crupele, leguminoasele, caşcavalul și produsele de patiserie, iar cantitatea de sare este depăşită considerabil. Concluzia…
04:28, 31.12.2016
Sarmale făcute după o reţetă medievală păstrată în nordul României. Secretele au fost învăţate de la tătari
Sarmalele sunt un adevărat deliciu pentru români, mai ales de sărbători. Totodată, deşi au origini turceşti şi mongole, sunt considerate reprezentative pentru bucătăria românească. Reţetele de sarmale diferă de…
07:52, 22.04.2016
Sărăcie lucie! O mamă cu patru copii din Străşeni are nevoie de ajutorul tău
O casă şi condiţii decente de trai, asta îşi doreşte o mamă pentru copiii săi. Este visul Galinei Răilean, din satul Sireţi, raionul Străşeni, care creşte singură trei băieţi şi o fată. Familia a fost adăpostită…
09:01, 23.06.2015
Rețeta zilei de marți. SARMALE CU PĂSAT (rețeta bunicii)
Nu cred sa mai fi mancat altundeva celebrele sarmale din pasat ale bunicii. (Pasatul - ori crupele de papusoi - sunt boabe de porumb zdrobite. Asta pentru cine nu stie). Si a fost nevoie de ceva eforturi…