Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:30, 10.04.2023

Primul Paste la cofetãria Eveline: cozonacul si pasca, între traditie si noile tendinte din bransa ciocolatierilor

NOU…Cozonacul de Paste este puntea suspinelor pentru gospodinele din bucãtãrie. Cozonacul trebuie sã fie dolofan, bine copt, pufos si cu multã cremã, iar de multe ori rateurile transformã bucãtãresele în adevãrate…




23:07, 06.05.2020

Bakeronline.ro, platformă ce permite brutarilor, patiserilor, cofetarilor şi ciocolatierilor să îşi treacă vânzările în online

Puratos România lansează în premieră pe piaţa românească, după un model de succes din Belgia, platforma virtuală www.bakeronline.ro, singura care permite brutarilor, patiserilor, cofetarilor şi ciocolatierilor,…




12:15, 16.11.2013

Florin Bălan: Ciocolata fusion este noua tendinţă a ciocolatierilor de elită la nivel mondial (interviu)

Ciocolata a depăşit deja graniţa dintre bucătărie şi desert, iar un maestru ciocolatier este în acelaşi timp un artist, un cofetar şi bineînţeles un ciocolatier, meserie care în România încă nu este recunoscută…