Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:20, 14.10.2022

Mircea Groza a dus tradiția culinară sălăjeană la cel mai mare eveniment organizat de Ziua Națională a Gastronomiei din România

Culegătorul și păstrătorul tradițiilor culinare sălăjene, maestrul bucătar Mircea Groza, a fost reprezentantul Sălajului la Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, moment marcat în acest an la Casa…




09:10, 14.11.2021

GastroArt.ro: Cozonacul lui Pastorel cu 50 oua, refacut de Chef Nico Lontras

A trecut aproape un secol de cand celebrul gastronom scandaliza gospodinele cu o reteta de cozonac ce, la prima vedere, pare neverosimila: un cozonac cu 50 de oua la kilogramul de faina. Cam multa masa lichida…




10:31, 17.10.2021

GastroArt.ro: Cea mai veche reteta de sarmale din Romania (1695)

In lucrarea sa de doctorat, istoricul clujean Lukacs Jozsef traduce si ne prezinta cea mai veche reteta de sarmale publicata pe actualul teritoriu al Romaniei. Printre ingrediente, avem si o surpriza. Ilustratia…




19:15, 09.06.2021

Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence! (PUBLICITATE)

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului. Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție…




16:55, 09.06.2021

(P) Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence!

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului. Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție…




12:17, 06.05.2019

Începe cea de-a cincea editie BURGERFEST

Cea de-a cincea editie BURGERFEST a pregatit o serie de demonstratii culinare cu trei chefs, care mai de care mai talentat in arta burgeritului. Astfel, sambata 11 mai si duminica 12 mai, va asteptam sa aflati…




11:35, 25.04.2019

O nouă zi de sărbătoare pentru români. Klaus Iohannis a semnat decretul

Proiectul Ziua Naţională a Gastronomiei şi Vinului, iniţiat la prima ediţie a Congresului Naţional de Gastronomie şi Vin de către chef Nico Lontras (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) şi Cosmin Dragomir…




11:24, 22.05.2018

Modele pentru viitorii bucătari braşoveni

Tinerii viitori bucătari brașoveni ai școlii profesionale duale din ospitalitate „Cool Academy“, care funcționează după model german în cadrul Colegiului Tehnic Maria Baiulescu din Brașov, au avut ocazia să urmărească…




08:43, 22.05.2018

Modele pentru viitorii bucătari braşoşveni

Tinerii viitori bucătari brașoveni ai școlii profesionale duale din ospitalitate „Cool Academy“, care funcționează după model german în cadrul Colegiului Tehnic Maria Baiulescu din Brașov, au avut ocazia să urmărească…




17:07, 15.02.2018

Pizza Hut introduce noul meniu în restaurantele din Plaza România, Bucureşti Mall, Promenada și Mega Mall

După un proces de redesign al restaurantului din Dorobanți, în care a fost introdus un meniu special, începând cu septembrie 2017, Pizza Hut România continuă să se reinventeze. Din luna februarie, noul meniu este…




12:15, 13.05.2017

Chef Nico Lontras la Târgu Neamț: ”Avem patru anotimpuri, avem munte, avem mare și mâncăm cartofi prăjiți!”

Cunoscut și apreciat în toată Europa, chef Nico Lontras a lucrat timp de 22 de ani în restaurante de lux din țările nordice. L-am întâlnit la un show culinar găzduit de restaurantul ”Belvedere” din Târgu Neamț,…




00:05, 23.03.2017

Chef Nico Lontras: Mi-aș dori să aud mai des de șalăul de Dunăre, în locul celui de Nil

Demonstrație de gastronomie și artă culinară marți seară, în restaurantul hotelului La Rocca. Mai mulți chefi și reprezentanți ai mediului Horeca din Craiova au participat la un eveniment ale cărui ingrediente…




00:04, 15.09.2016

Chef Nico Lontras, la Craiova: „Bucătăria românească trebuie să se reinventeze“

Unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din România, Nico Lontras, a fost prezent la Craiova la un eveniment în cadrul căruia bucătarii celor mai importante restaurante din Bănie au putut afla din tainele artei gastronomice.…




11:08, 18.05.2016

Arena bucătarilor, la Complex Rediu

In jur de 50 de reprezentanți Ho-Re-Ca din zona Moldovei dar și reprezentanți ale restaurantelor din Botoșani, au participat marți,  17 mai, la Complex Rediu, la o demonstrație inedită de gastronomie și patiserie…