Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20:52, 10.07.2017

Cursuri de Barista Basic și Brewing la Școala Moldovenească de Cafea în Iași

La Scoala Moldoveneasca de Cafea poti învata tot ceea ce ai nevoie pentru a prepara cafea cu desavârsire. Scoala te întâmpina cu toate dotarile necesare învatarii si cunoasterii cafelei, si prepararii sale, clasic…




18:30, 11.12.2014

Constantin:Bugetul pe 2015 ne permite sa realizam plata motorinei pentru fermieri

Bugetul pentru anul viitor permite Ministerului Agriculturii sa realizeze obiectivele stabilite cu fermierii, inclusiv plata subventiei la motorina pe ultimul trimestru din acest an si pe primele trei trimestre…




14:06, 22.09.2014

Heineken a inregistrat cea mai mare scadere a emisiilor de carbon din ultimii 3 ani

Heineken Romania publica cea de a cincea editie anuala a Raportului de Sustenabilitate, anuntand rezultate pozitive pentru toate ariile Agendei "Brewing a Better Future". In 2013, Heineken a inregistrat cea mai…




13:45, 22.09.2014

HEINEKEN Romania anunta rezultatele in aria de Sustenabilitate pentru 2013 - investitiile in tehnologie au adus cea mai mare scadere a emisiilor de carbon…

Bucuresti, 22 septembrie 2014. HEINEKEN Romania publica cea de a cincea editie anuala a Raportului de Sustenabilitate, anuntand rezultate pozitive pentru toate ariile Agendei "Brewing a Better Future". In 2013,…




18:33, 15.01.2014

Ce boli tratează cidrul de mere?

Cidrul este o băutură cu un conţinut redus de alcool, acesta variind între 3-8%, obţinut cu precădere prin fermentarea merelor sau a perelor, consumul acestei băuturi fiind larg răspândit în Marea Britanie şi Franţa.…




17:33, 15.01.2014

Cidrul de mere, ideal pentru problemele tale de sanatate

Cidrul este o bautura cu un continut redus de alcool, acesta variind intre 3-8%, obtinut cu precadere prin fermentarea merelor sau a perelor, consumul acestei bauturi fiind larg raspandit in Marea Britanie si Franta.…




07:00, 15.01.2014

Cidrul de mere, un remediu împotriva bolilor cardiovasculare

Cidrul consumat cu moderaţie aduce beneficii sănătăţii, despre acesta considerându-se că poate fi un posibil tratament pentru problemele de stomac, bolile reumatice, dar şi alte boli. Acesta conţine nutrienţi şi…




23:45, 09.12.2013

O româncă "BERARUL-ŞEF AL EUROPEI". Răspunde de calitatea berii în 17 fabrici din 8 ţări

Monica Mândruţiu, specialista care a adus României o medalie de aur la “Olimpiada berii” din 2008, a devenit “Brewing Lead” pe Europa al SABMiller, companie care deţine 200 de branduri de bere în 75 de ţări. Funcţia…




09:36, 09.12.2013

FOTO Cum a ajuns o româncă „berarul-şef al Europei”

Imaginea omului burtos, cu zâmbet larg, ca de Moş Crăciun, care ridică o halbă de bere, lângă un butoi artizanal, este probabil reprezentarea pe care majoritatea oamenilor o au atunci când se gândesc la un berar…




08:36, 09.12.2013

Cum a ajuns o româncă “berarul-şef al Europei”- specialista răspunde de calitatea berii în 17 fabrici din 8 ţări

Imaginea omului burtos, cu zâmbet larg, ca de Moş Crăciun, care ridică o halbă de bere, lângă un butoi artizanal, este probabil reprezentarea pe care majoritatea oamenilor o au atunci când se gândesc la un berar…




19:00, 19.11.2013

Bratu: Un angajat din sectorul berii genereaza 6 locuri de munca in industria ospitalitatii

Pentru fiecare angajat din sectorul berii din Romania sunt generate 6 locuri de munca in industria ospitalitatii si 12 la nivelul intregii economii, a declarat, marti, Constantin Bratu, directorul general al asociatiei…




15:18, 19.11.2013

Jumătate dintr-un pahar de bere şi 18 ore dintr-o zi de cazare la hotel "se duc" pe impozite

Băutorii şi turiştii împart berea şi camera de hotel cu statul, pentru că impozitele pentru bere ajung la 45%, iar la cazare urcă la 70% din preţul unei camere, potrivit reprezentanţilor patronatelor din turism…




14:30, 19.11.2013

Filipescu, ANT: Doar 10% dintre angajatii hotelurilor pot fi pastrati mai mult de 1-2 ani

Turismul este unul dintre domeniile care se confrunta cu o migratie puternica a fortei de munca, astfel ca doar 10% dintre angajatii hotelurilor pot fi pastrati mai mult de 1-2 ani, a declarat marti presedintele…




14:06, 19.11.2013

ANT: Controale în unităţile turistice de pe Valea Prahovei

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a început controale în structurile de cazare şi restaurantele din Braşov şi Prahova, unde sunt aşteptaţi mulţi turişti de Crăciun şi Revelion, a declarat preşedintele autorităţii,…




12:57, 19.11.2013

Autoritatea de Turism a început controale în hotelurile, pensiunile şi restaurantele din Braşov

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a început controale în structurile de cazare şi restaurantele din Braşov şi Prahova, unde sunt aşteptaţi mulţi turişti de Crăciun şi Revelion, a declarat preşedintele autorităţii,…




12:30, 19.11.2013

Romanii renunta la cea mai consumata bautura alcoolica. Piata berii a scazut in primele 8 luni cu 8%, la cel mai redus nivel din 2008

Piata berii a scazut in primele 8 luni cu 8% fata de aceeasi perioada din 2012, pe fondul cresterii accizei la inceputul anului, iar reducerea consumului de bere are impact inclusiv asupra industriei ospitalitatii,…




17:57, 17.09.2013

Heineken România: Cel mai mic consum specific de apă şi energie. Raport 2012

Heineken România a dat publicității raportul referitor celei de-a patra ediţie anuală a Raportului de Sustenabilitate, arătând progresul companiei în toate ariile agendei „Brewing a Better Future”.




03:01, 24.10.2012

Seceta a topit 20% din venituri in agricultura

Cele mai mari pierderi au fost inregistrate in productia de cereale. Pierderile cauzate de seceta in majoritatea sectoarelor agricole sunt in jur de 20%, dar au fost unele culturi unde productia a scazut cu…




14:04, 23.10.2012

Seceta va „usca“ 1,4% din PIB-ul anului 2012

Agricultura, care reprezintă 7% din Produsul Intern Brut (PIB), va înregistra pierderi în medie de 20%, ceea ce ar putea însemna o scădere cu 1,4% a acestui sector. Pierderile cauzate de secetă în majoritatea sectoarelor…




12:52, 23.10.2012

România ar putea exporta în China carne, vin şi miere

România ar putea semna un memorandum cu China care să-i permită să exporte animale, carne, vin, miere şi produse alimentare bio, a declarat marţi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la conferinţa Mediafax…




12:08, 23.10.2012

Constantin: Pierderile din cauza secetei in majoritatea sectoarelor agricole sunt in jur de 20%

Pierderile cauzate de seceta in majoritatea sectoarelor agricole sunt in jur de 20%, dar au fost unele culturi unde productia a scazut cu pana la 60%, iar altele n-au fost afectate deloc, a declarat ministrul Agriculturii,…




12:04, 23.10.2012

D. Constantin: Jumătate din alimentele din hypermarketuri sunt din producţia internă

Jumătate din produsele alimentare vândute în hypermarketuri provin din producţia internă, iar ponderea acestora trebuie să crească, a declarat marţi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la conferinţa…




20:44, 05.09.2012

HEINEKEN România prezintă rezultatele în domeniul Sustenabilității

HEINEKEN România lansează a treia ediție a Raportului anual de Sustenabilitate, ce prezintă rezultatele companiei în atingerea obiectivelor stabilite, în cadrul Agendei de Sustenabilitate “Brewing a Better Future”,…




15:30, 05.09.2012

HEINEKEN Romania a facut public Raportul de sustenabilitate pe 2011

Incepand cu anul 2010, in fiecare vara, Heineken Romania evalueaza progresul pe care Compania l-a facut in sfera sustenabilitatii, de la cum au imbunatatit impactul Companiei asupra mediului inconjurator la contributia…




15:40, 20.10.2011

Ursus, despre molia gasita de un clujean intr-o sticla: Un astfel de incident este aproape imposibil

Compania Ursus Breweries a investigat reclamatia facuta de un clujean care a gasit intr-o sticla de bere o molie si precizeaza ca eseste aproape imposibil ca acesta sa se fi produs     "Calitatea…




16:08, 06.06.2011

Heineken Romania investeste in frigidere care asigura un consum de energie redus cu pana la 35%

Bucuresti, 6 iunie 2011. Incepand din anul 2010, Heineken Romania investeste in frigidere care folosesc tehnologii de reducere a consumului de energie, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator. Noile…