Beraria Bierhaus - Stiri si informatii despre Beraria Bierhaus | prima pagina Ultima actualizare: 22:41:21, 18.05.2024
17:03, 14.08.2018
Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
13:54, 06.07.2018
Reţetă germană: Măr în foietaj
Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…
10:21, 08.10.2014
Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
09:39, 19.09.2014
Reţetă germană: Coastă de porc friptă la grătar
Ingrediente: 2 coaste de porc Pentru marinată - vin rosu - ulei Arpis - sare - usturoi - Măghiran - Salvie - Ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levantica, rozmarin) Mod de preparare: Se face…
11:15, 13.09.2014
Reţetă germană: Ciolan de porc la cuptor cu varză
Ingrediente: 1 Ciolan de porc (mărime medie), sare, piper, cimbru, coriandru, enibahar, 150 ml. ulei Arpis, vin, 2 crenguţe de rozmarin, 1 kg varză germană – pentru servire Preparare: Ciolanul de porc se pune la…