Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZILE NAȚIONALE: Azerbaidjan - gastronomie

Publicat:

sarbatorește ziua naționala la 28 mai, data marcand prima proclamare a independenței, in 1918.

Azerbaidjan, Baku

În Azerbaidjan bucatele de zi cu zi constau în special din pâine, cereale, fructe și legume. Ca o gustare între mese, locuitorii manânca bucațele de fructe înmuiate în iaurt. Bucataria specifica reflecta influențele rusești, cu accent pe pâine, cartofi și varza. Bautura tradiționala este ceaiul negru cu cuburi de zahar. Localnicii sunt gazde desavârșite…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

14:31, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Chef Sautner a caștigat o noua amuleta la Chefi la cuțite. Diseara, Aris și Alexia Eram vor sa-i impresioneze pe jurați cu o rețeta din bucataria franceza

15:15, 03.04.2024 - Ieri seara, la Chefi la cuțite, victoria i-a revenit din nou lui Chef Sautner, care a adaugat astfel o amuleta foarte importanta in arsenalul sau. Intrecerea juraților continua in seara aceasta, cand in joc va fi inca o amuleta cu greutate, jurizata, de d

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

DIAMANT: TOTUL PENTRU CASA TA LA PREȚURI MICI & BENEFICII MARI!

18:20, 19.02.2024 - ADVERTORIAL. Cu ocazia implinirii a 32 de ani de activitate, echipa Diamant Reșița dorește sa iși rasfețe clienții cu oferte imbatabile, de pana la 80 % reducere. Aceștia au pentru tine și casa ta o gama variata și calitativa de produse! Daca iți dorești o baie moderna, poți trage cu ochiul la diversele…

Reteta de paine fara framantare care a devenit virala in Romania. Se face repede, iar gustul e genial

17:25, 07.02.2024 - Te va uimit cat de simplu este sa pui pe masa pentru familie și musafiri o paine calda, facuta chiar de tine. Aceasta rețeta de paine fara framantare a devenit virala in Romania. Se face repede, fara efort, fara sa fie nevoie sa ai prea multa experiența in bucatarie, este ideala chiar și pentru incepatorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?