Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de ţepe în curtea unei instituții publice: Nu poate să fie numai bine – GALERIE FOTO

Publicat:

Agentia pentru (APM) Botosani si-a taiat majoritatea arborilor din curtea institutiei. Oficial, ceea ce s-a intamplat acolo se numeste „toaletare”, insa in realitate este cu totul altceva.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frauda de 160.000 de euro! Procurorii lui Kovesi au descins la Botoșani - vizate sunt și instituții publice

12:16, 18.04.2024 - Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca si (Romania) efectueaza astazi perchezitii in mai multe locatii, inclusiv in institutii publice, din judetul Botosani, in cadrul unei anchete privind o frauda de 160.000 de euro care implica fonduri UE menite sa stimuleze capacitatea de angajare a tinerilor.

Protest in pauza de masa cu miniștri Pinocchio in curtea Spitalului Județean Mavromati – VIDEO & GALERIE FOTO

21:01, 29.02.2024 - A fost prima dintr-o lunga serie de zile de protest anunțate de Sindicatul Solidaritatea Sanitara de la Botoșani. Astazi au protest infirmieri, asistenți medicali dar și personal de la birouri.

Ceremonial militar de Ziua Protecției Civile in frunte cu prefectul județului - GALERIE FOTO

13:55, 28.02.2024 - S-au citit mesajele autoritatilor administratiei publice centrale si locale, ordinele de inaintare in gradul urmator și alte activitați alaturi de șefii instituțiilor publice de la Botoșani.

Grațian Morariu revine la Garda de Mediu, dupa ce Ioan Borș a intrat in atenția DNA

12:10, 28.02.2024 - Grațian Morariu a fost delegat sa conduca Garda de Mediu Bistrița-Nasaud, a anunțat astazi prefectul Teofil Cioarba, in cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural. Comisarul șef Ioan Borș este cercetat in arest la domiciliu pentru luare de mita, in forma continuata. „Am primit o adresa oficiala din…

Poluare masiva in București. Primaria Capitalei va fi amendata cu 100.000 de lei spune Garda de Mediu

20:06, 25.02.2024 - Autoritațile de mediu vor amenda Primariei Capitalei din cauza lipsei unui plan de acțiune pentru reducerea poluarii in București, cerut de Garda de Mediu, a declarat comisarul șef, Andrei Corlan, la Digi24. Indicele de poluare publicat duminica, 25 februarie, de platforma AerLive, a atins din nou nivelul…

Alerta de radiații in Timișoara, in curtea unei instituții publice. In apropiere se afla blocuri de locuințe și o maternitate: "Materialul radioactiv..."

18:06, 21.02.2024 - E alerta in Timișoara dupa ce, in curtea unei instituții publice, au fost inregistrate valori ale radiațiilor care depașesc limita admisa. In apropiere se afla blocuri de locuințe și o maternitate.

ADR Nord-Est: Peste 107 milioane euro pentru eficientizarea energetica a cladirilor publice din municipii

15:25, 29.01.2024 - Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Est a anuntat, luni, ca municipiile din regiune pot accesa, incepand din 30 ianuarie, finantari nerambursabile pentru eficientizarea energetica a cladirilor publice. ‘Apelul este dedicat unitatilor administrativ-teritoriale municipii si parteneriatelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?