Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme predominant înnorată, dar fără precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbări astăzi

Publicat:
Vreme predominant înnorată, dar fără precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbări astăzi

Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

COD GALBEN de vant puternic și precipitații abundente in Alba și alte județe din țara. Informare meteo de vreme rea pana miercuri dimineața

10:20, 23.04.2024 - COD GALBEN de vant puternic și precipitații abundente in Alba și alte județe din țara. Informare meteo de vreme rea pana miercuri dimineața COD GALBEN de vant puternic și precipitații abundente in Alba și alte județe din țara. Informare meteo de vreme rea pana miercuri dimineața Meteorologii ANM au…

Cod galben de vreme rea in trei regiuni din Romamia / Precipitații anunțate in estul țarii

10:35, 11.03.2024 - Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare cod galben de vant pana marti dimineata in Banat, sudul Crisanei si Carpatii Meridionali, insa sunt anuntate intensificari ale vantului si in restul tarii. De marti dimineata, sunt prognozate precipitatii in estul tarii, insotite de rafale de vant. Codul…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Avertizare meteo ANM de ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:46, 13.02.2024 - Meteorologii aun prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu. Potrivit ANM, in intervalul…

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?