Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Manchester United se descurcă și fără Ibrahimovic! Echipa lui Mourinho este cu un pas în finala Europa League

Publicat:

este foarte aproape de o calificare in finala . "Diavolii roșii" au trecut in deplasare de cu scorul de 1-0. Tanara speranța a gruparii de pe , a marcat golul victoriei in minutul 67.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

FA Cup: Coventry vs Manchester United - „Diavolii rosii”, mari favoriti pentru finala

08:25, 21.04.2024 - Coventry - Manchester United, meci contand pentru semifinalele din Cupa Angliei, este programat, duminica, 21 aprilie, de la ora 17:30, pe Wembley Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Man Utd incepe procesul de demolare a legendarului stadion Old Trafford

17:30, 17.04.2024 - Co-proprietarul lui Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, vrea sa construiasca un "Wembley al Nordului". Acesta dorește sa inlocuiasca vechea arena Old Trafford, supranumita „Teatrul viselor”. „Regeneration Task Force", echipa care se va ocupa de proiect, a avut prima intalnire, potrivit mediafax.

Premier League: Manchester United vs Liverpool - Spectacol de gala pe Teatrul Viselor

10:55, 07.04.2024 - Manchester United - Liverpool, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 7 aprilie, de la ora 17:30, pe Old Trafford, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Stadion nou pentru United? Ce bomba pregatește Sir Jim Ratcliffe

17:25, 26.03.2024 - Fanii lui Manchester United ar putea avea parte de unul dintre cele mai grandioase stadioane ale lumii. Oficialii clubului, in frunte cu noul acționar Sir Jim Ratcliffe, sunt din ce in ce mai concentrați pe aceasta problema. Iși doresc o versiune noua a lui Old Trafford, care sa aiba 100.000 de locuri.…

Doua brigazi de arbitri romani, delegate de UEFA in optimile cupelor europene

19:45, 12.03.2024 - Arbitrii romani Istvan Kovacs și Radu Petrescu au fost delegați de UEFA la doua meciuri din returul optimilor de finala din Europa League și Conference League, care vor avea loc joi, 14 martie. Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre Villarreal (Spania) și Marseille (Franța), returul optimilor de finala…

Nume surpriza pentru banca lui Manchester United - Ar urma sa semneze dupa EURO 2024

23:10, 06.03.2024 - ​Zilele lui Erik ten Hag pe banca celor de la Manchester United sunt numarate, iar conducerea clubului de pe Old Trafford se gandește deja la sezonul urmator. In locul olandezului ar urma sa ajunga actualul selecționer al naționalei Angliei, Gareth Southgate.

Jose Mourinho planuiește o mutare de senzație: „Simte ca are treburi neterminate acolo”

18:50, 01.02.2024 - Liber de contract de cand a fost demis de la AS Roma (16 ianuarie) portughezul Jose Mourinho (61 de ani) ar putea fi protagonistul unei mutari spectaculoase. Iși dorește sa revina la Manchester United. Plecat de la „Diavolii roșii” in decembrie 2018, dupa o serie de meciuri slabe și de conflicte interne,…

„E un idiot”: Starul lui Manchester United, criticat dur de o legenda a clubului, dupa ce nu s-a prezentat la un antrenament

17:45, 01.02.2024 - Marcus Rashford are un sezon dezamagitor la Manchester United, iar acum englezul a intrat și intr-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag, dupa ce nu s-a prezentat la un antrenament, scrie sport.hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?