Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Alertă cu bombă la Parlament, Preşedinţie şi Guvern

Publicat:

Alerta cu bomba la sediile Parlamentului, Presedintiei si Guvernului. Apelurile au fost efectuate la numarul de urgenta 112 de catre persoane necunoscute. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre ofiterul de presa al al Politiei, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

(video) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba: Au intervenit serviciile specializate

17:35, 21.04.2024 - O noua alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau. „Toate serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt la fața locului pentru verificari”, a menționat pentru UNIMEDIA ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba la Colegiul Politehnic

14:50, 26.03.2024 - Alerta cu bomba la Colegiul Politehnic din Balți. Informația a fost publicata de canalul de telegram Бельцы Онлайн. Potrivit sursei, toate persoanele din interior au fost evacuate, iar la fața locului lucreaza geniștii. Vom reveni cu detalii.

Alerta cu bomba la un liceu din Chișinau: Elevii și profesorii au fost evacuați

10:10, 18.03.2024 - Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112, precum ca intr-un liceu din sectorul Rișcani, este amplasat un obiect explozibil. Informația a fost conformata pentru Noi.md de catre Ofițera de presa a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit ei, apelul a fost facut…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

(sondaj) Note negative au primit Parlamentul și Guvernul de la moldoveni: Cum au apreciat activitatea Președinției

11:50, 11.03.2024 - Moldovenii apreciaza cu note mai mici de 5 activitatea Guvernului și a Parlamentului. In cadrul unui sondaj realizat de CBS Research, la comanda Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul”, aceste doua instituții au primit cele mai mici aprecieri din partea respondenților, fiind…

Fermierii din Republica Moldova continua sa protesteze pentru a treia zi la Vama Leuseni-Albita

15:36, 14.02.2024 - Fermierii din Republica Moldova continua sa protesteze pentru a treia zi la Vama Leuseni-Albita. Accesul in principalul punct de trecere a frontierei moldo-romane a fost intrerupt. Fortele de ordine sunt prezente pentru a asigura ordinea publica. Relateaza de la Radio Romania Chisinau Victoria Cernea: Fermierii…


Ce parere ai despre aceasta stire?