Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Accident grav la Pogoanele

Publicat:

UPDATE 21:09: Din primele verificari, se pare ca un autoturism cu patru ocupanti, toți barbați, care circula pe DN 2C din directia Caldaraști catre Buzau, a parasit partea carosabila și a intrat in coliziune cu stalpul unui gard. In urma [...] citește mai mult Post-ul VIDEO: Accident grav la Pogoanele apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

(FOTO) Accident pe E85, la Poșta Calnau

12:10, 23.04.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in jurul pranzului, in localitatea Poșta Calnau, in urma accident rutier. ,,Din primele date ar fi vorba de o coliziune intre 3 autovehicule implicate. La acest moment 2 persoane sunt evaluate medical.” , transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Ce au descoperit polițiștii buzoieni, in urma unor controale la deținatorii de arme

16:51, 08.04.2024 - In weekend, politistii din cadrul Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase au efectuat controale pentru verificarea modului de asigurare, pastrare si transport al armelor si munitiilor, de catre detinatorii legali din municipiul Buzau, orașul Pogoanele si din comunele Țintești, Smeeni, Florica…

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Impact pe DN 2B | IPJ Buzau: „O persoana este evaluata medical”

20:00, 26.03.2024 - Un accident rutier soldat cu o victima s-a produs, marți seara, pe Drumul Național 2B, in localitatea buzoiana Galbinași. Potrivit unui anunț al poliției buzoiene, trafictul este dirijat pe DN2B, in localitatea Galbinași, din cauza unui accident rutier. Din primele date de la fața locului ar fi vorba…

Trafic blocat la iesire din Buzau spre Ploiesti. Echipaj de descarcerare solicitat la fata locului

15:10, 21.03.2024 - Accident grav, produs in urma cu putin timp, la iesire din Buzau spre Ploiesti, la coborarea de pe pasarela Nehoiu, in apropiere de benzinaria din zona. Traficul este blocat. O autocisterna si doua autoturisme au fost implicate in eveniment. ,,Din primele date, este vorba despre o coliziune intre trei…

Accident grav la iesire din Buzau spre Ploiesti. Echipaj de descarcerare solicitat la fata locului

15:05, 21.03.2024 - Accident grav, produs in aceasta dupa-amiaza, la iesire din Buzau spre Ploiesti. ,,Din primele date, este vorba despre o coliziune intre trei autovehicule, doua persoane ar fi incarcerate.” , anunta IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?