Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Utilizarea excesivă a gadgeturilor îi face pe copii agresivi. Ce spun psihologii

Publicat:

Copiii devin dependenti de tehnologie, numarul celor care petrec mult timp pe tablet si telefoane fiind in crestere. Psihologii observa ca, in momentul in care copiilor le este interzis accesul la aceste gadgeturi, devin foarte agitati si chiar agresivi. Inca de la varste mici, unii copii stiu cum se pot folosi aproape toate aplicațiile unui telefon din noua generație. Unii dintre ei devin insa mult mai retrasi si chiar agitati cand parintii ii iau tableta sau telefonul. Pentru a evita agravarea comportamentului, parintii decid adesea sa apeleze la psihologi sau sa gaseasca alte activitati de…

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traditii pentru spor si sanatate in prima zi de Paste. Copiii se spala pe fata in apa in care parintii au pus un ou rosu si bani

08:40, 05.05.2024 - Pastele reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori anuale crestine, care comemoreaza evenimentul fundamental al crestinismului, Invierea lui Iisus Hristos, in a treia zi dupa rastignirea Sa din Vinerea Mare. Data de inceput a Pastelui marcheaza startul anului ecleziastic crestin. Exista unele…

Vacanța de Paște pentru elevi: Cit va dura și ce recomanda autoritațile

15:26, 29.04.2024 - Incepind cu 4 mai, elevii claselor primare, gimnaziale și liceale atit din municipiul Chișinau, cit și din intreaga țara vor intra in vacanța de Paște. In context, primarul Ion Ceban a indemnat parinții sa aiba grija de siguranța celor mici, noteaza Noi.md. "Copiii ies in vacanța. Rugam parinții sa…

Calendarul 2024 privind inscrierea la creșa și gradinița, ministrul Educației

14:06, 24.04.2024 - Ministerul Educației publica un calendar cu toate informațiile necesare parinților legate de inscrierile la creșa și gradinița, precum și despre toate serviciile de educație timpurie complementare, anunța ministrul Educației, Ligia Deca. Parinții iși pot inscrie copiii la gradinița sau creșa in perioada…

Ministrul Sanatații nu știe ce sa mai faca cu atatea cazuri de rujeola: „Parintii au responsabilitatea sa-si protejeze copiii prin vaccinari”

09:15, 13.04.2024 - Ministrul Sanatații nu știe ce sa mai faca cu atatea cazuri de rujeola: „Parintii au responsabilitatea sa-si protejeze copiii prin vaccinari” Siguranta medicamentelor, siguranta vaccinurilor este principala preocupare nu numai a producatorilor, ci si a agentiilor de reglementare, deci nu se pune problema…

Un copil cu autism a fost agresat de colegii de clasa. Violențele au continuat și in fața profesoarei

11:55, 09.04.2024 - „Hai, spune, ce ți-au facut? Palma, ți-au dat cu palma? Gata, liniștește-te, mama, o sa treaca”, a fost dialogul mamei cu cel mic. Intrebat de ce nu vrea sa mearga la școala, copilul a spus: „Ma bat copiii”.Agresiunile colegilor au durat luni de zile. Elevul autist, de clasa a cincea, era impins, lovit…

Parinții iși inscriu activ copiii in clasa intii: procedura se va desfașura in doua etape

19:05, 08.04.2024 - In prima saptamina de la lansarea inscrierii in clasa intii, peste 4900 de cereri au fost depuse pe platforma escoala.chisinau.md. {{735434}}Cifra reprezinta deja jumatate din numarul total al copiilor care urmeaza sa fie inmatriculați in clasa intii, in anul de studii 2024-2025, transmite Noi.md. Au…

Aurelia, abandonata in 1990, la 3 luni, intr-o chiuveta de la Spitalul Județean Ploiești, iși cauta mama biologica: „Nu ar exista bucurie mai mare”

17:15, 18.02.2024 - Aurelia, abandonata intr-o chiuveta din Spitalul Județean Ploiești cand avea doar 3 luni și adoptata de o infirmiera, iși cauta mama biologica și frații, transmite Observatorul Prahovean. Povestea ei a fost publicata de „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodata uitați ai Romaniei”, o…

Regulile și calendarul pentru inscrierea in invatamantul primar, pentru anul scolar 2024-2025, in dezbatere

07:45, 13.02.2024 - Ministerul Educației a pus in dezbatere publica metodologia pentru inscrierea copiilor in invatamantul primar, aceasta urmand sa fie valabila pentru anul școlar 2024- 2025. Pentru prima data, inspectoratele școlare vor avea posibilitatea redimensionarii circumscripțiilor școlare. Numarul de strazi arondate…


Ce parere ai despre aceasta stire?