Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia renunță la 3 programe de licență. Dispar două din domeniul Filologie și Arheologia

Publicat:

„1 Decembrie 1918” din renunța la 3 programe de licența. Dispar doua din domeniul Filologie și „1 Decembrie 1918” din renunța la 3 programe de licența. Dispar doua din domeniul Filologie și Arheologia. La propunerea Facultații de Istorie și Filologie a Universitații „1 Decembrie 1918” (UAB), Senatul a aprobat in ședința din aceasta luna intrarea in lichidare a 3 programe de... Universitatea „1 Decembrie 1918” din renunța la 3 programe de licența. Dispar doua din domeniul Filologie și Arheologia Adela…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii staroveri din Climauți, ieri și azi – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 1 mai a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

11:11, 30.04.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre vorbim despre trecutul și prezentul credincișilor ruși de veche credința din satul Climauți, comuna Mușenița, județul Suceava. In prima parte a emisiunii dialogam cu Alexandru Lunguleac, masterand al Facultații de Istorie din cadrul Universitații „Alexandru Ioan…

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a gazduit dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”

14:50, 02.04.2024 - Vineri, 29 martie a.c., Departamentul de Științe Umane și Social – Politice al Facultații de Istorie și Geografie, din cadrul Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), a organizat dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”. Evenimentul, moderat de prof. univ. dr. Gheorghe…

“Votul este singura noastra arma”: Liceeni din cinci județe au vorbit despre importanța alegerilor in cadrul competiției “Puterea Cuvintelor”, la Universitatea Ovidius din Constanța

21:10, 26.03.2024 - “Votul este singura noastra arma”, este concluzia discursului caștigator al concursului de discursuri pentru liceeni “Puterea Cuvintelor”. 15 elevi au participat, luni, la concursul organizat de Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universitații “Ovidius” din Constanța, unde au discutat…

Academicianul Nicolae Manolescu va fi inmormantat marți, 26 martie, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea

23:35, 25.03.2024 - Uniunea Scriitorilor din Romania a anunțat ca inhumarea trupului neinsuflețit al marelui critic literar Nicolae Manolescu va avea loc marti, 26 martie, de la orele 12:30, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea. “Uniunea Scriitorilor va pune la dispozitie celor (din București – n.r.) care doresc…

„Inginer pentru o zi”, la UMFST

00:25, 15.03.2024 - Asociația Studenților ESTIEM din cadrul Facultații de Inginerie și Tehnologia Informației a Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș organizeaza cea de-a șasea ediție a evenimentului „Ingineri pentru o zi", care va avea loc in data de 4 aprilie.…

Constantin Cheramidoglu isi lanseaza noul volum la Biblioteca Judeteana Constanta (FOTO+VIDEO)

16:05, 07.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, Constantin Cheramidoglu isi lanseaza volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial este sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul este prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul Facultatii de Istorie…

Constantin Cheramidoglu lanseaza volumul Arhive dobrogene la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta

11:55, 06.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, de la ora 16:00, Constantin Cheramidoglu isi va lansa volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial va fi sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul va fi prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?