Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a decis să divorțeze după ce a observat un detaliu scandalos în fotografia soției. Tu îți dai seama ce este în neregulă?

Publicat:

La prima vedere, imaginea prezinta o tânara zâmbitoare, care sta turcește în mijlocului patului. Însa, la o analiza mai atenta. vei observa un detaliu greu de ignorat.

În lada patului este ascuns un barbat de culoare, care privește prin colțul lasat liber de salteaua de pe pat.

Convins ca este vorba despre un amant pe care soția l-a ascuns acolo, barbatul a decis sa divorțeze. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul ascuns in poza Prințului Louis publicata de Kate Middleton. Ce nu a observat nimeni, detaliul e emoționant

14:35, 24.04.2024 - Publicarea unui nou portret al fiecarui membru al tinerei familii este deja o tradiție pentru Prințul și Prințesa de Wales, una pe care nu au omis-o nici in aceasta perioada dificila. Fotografia cu micul sarbatorit a facut furori in mediul online, insa puțini au sesizat mesajul ascuns in poza Prințului…

Cine l-a convins pe Toni Kroos sa revina in naționala Germaniei pentru EURO 2024

23:35, 08.04.2024 - Toni Kroos, ciștigator al Cupei Mondiale din 2014, cu Germania, a spus adio naționalei sale dupa ce Anglia a eliminat-o de la EURO 2020. Insa, starul lui Real Madrid a decis sa revina la prima reprezentativa pentru a o ajuta la EURO 2024. In virsta de 34 de ani, mijlocașul lui Real Madrid, Toni Kroos,…

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Cum iti dai seama ca un puiet de pom este sanatos. Doar daca tii cont de acest detaliu va face fructe

16:45, 07.03.2024 - Plantarea pomilor fructiferi este un moment important pentru cei pasionați de gradinarit. Luna martie aduce cu ea promisiunea primaverii și este momentul ideal pentru a incepe acest proces, dupa ce riscul de ingheț nocturn a trecut. Insa, pentru a avea succes in aceasta inițiativa, este esențial sa…

Doar cei cu IQ ridicat isi pot da seama care litera nu are ce cauta in imagine. Tu ai observat?

23:00, 03.03.2024 - Cel mai interesant test, destinat celor care au un IQ ridicat. Se spune ca doar cele mai inteligente persoane reușesc sa il duca la bun sfarșit. Cerința este sa iți dai seama care litera nu are ce cauta in imagine. Vezi daca faci parte dintre cei mai isteți. Cel mai provocator test de inteligența Un…

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapada la munte alaturi de Amir. Susținatorii au observat un detaliu care i-a pus pe ganduri

18:25, 17.02.2024 - Maria și Antonio, foștii caștigatori ai sezonului 7 Mireasa, au plecat la munte, alaturi de Amir, fiul tinerei. Soții Anghel au publicat pe rețelele sociale imagini superbe. Una dintre ele i-a pus pe ganduri pe susținatorii lor.

Ce etnie are Marcel Pavel. Ce a explicat cantarețul, deși a vrut sa țina ascuns acest detaliu

17:15, 13.02.2024 - Marcel Pavel, in varsta de 64 de ani, este recunoscut ca unul dintre cei mai talentați artiști din țara, avand o cariera muzicala impresionanta de-a lungul anilor. Iata ce etnie are cantarețul.


Ce parere ai despre aceasta stire?