Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ: Doliu în Biserică | A murit un preot iubit de buzoieni

Publicat:

A incetat din viața parintele , fost protopop și slujitor al Atarului la biserica „Sfinții Ingeri” din centrul orașului. Parintele se afla internat in spital de cateva luni, din cauza unor afectiuni cardiace. „Astazi, in zi de mare sarbatoare, [...] citește mai mult Post-ul ULTIMA ORA: Doliu in Biserica | A murit un preot iubit de buzoieni apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in teatrul romanesc: Un iubit actor care juca in piese pentru copii a murit!

16:25, 07.05.2024 - Actorul Ion Gheorghe Arcudeanu a murit, acesta urmand sa fie inmormantat miercuri, la ora 15,00, la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Teatrul Ion Creanga pe pagina de Facebook, trupul neinsufletit al actorului este depus la Capela Cimitirului Sfanta Vineri, unde i…

A murit Lucia Moraru, vaduva actorului Marin Moraru. Cei doi s-au iubit 52 de ani: „Eram la liceu”

21:30, 06.05.2024 - Doliu imens in radioul romanesc. A murit Lucia Moraru, vaduva actorului Marin Moraru. Anunțul trist a fost facut pe Facebook de Elena Postelnicu, jurnalista la Radio Romania. Lucia Moraru a murit Lucia Moraru, vaduva celebrului actor Marin Moraru, a murit! Elena Postelnicu, jurnalista la Radio Romania,…

Doliu in lumea afacerilor din Romania. A murit fondatorul unei importante companii din Moldova

12:50, 02.05.2024 - Alexandru Alexandrov, unul dintre cei mai influenți antreprenori din peisajul post-decembrist al Romaniei, s-a stins din viața dupa o lupta indelungata cu o boala cronica. Cunoscut ca fiind „parintele" companiei Alex, el a fost o figura emblematica in ind

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara

21:10, 15.04.2024 - Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara!Cel mai longeviv procuror din țara, Pavel Palcu, a decedat la varsta de 70 de ani. De precizat e ca in decembrie 2023 a suferit un atac vascular cerebral.

Biserica, in doliu. Un preot indragit a murit, la doar 48 de ani, chiar in Postul Paștelui

08:25, 05.04.2024 - Doliu in Biserica! Un preot in varsta de doar 48 de ani a trecut in neființa chiar in timpul Postului Paștelui, dupa o lupta grea cu cancerul. Inmormantarea preotului este programata pentru sambata la ora 10.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, in doliu. Mama lui Alex Dobrescu a murit: „Iți mulțumesc pentru tot” / FOTO

10:20, 02.04.2024 - Fostul iubit al Cristinei Cioran nu trece prin cea mai buna perioada. Alex Dobrescu este in doliu, dupa ce mama lui a murit. Tot el a fost cel care a postat un mesaj emoționant in memoria femeii care i-a dat viața.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?