Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupa Def Leppard îşi publică întregul catalog muzical pe platforma Spotify

Publicat:

Trupa rock britanica Def Leppard a luat decizia de a-si publica intregul catalog muzical pe platforma de streaming Spotify si a anuntat joi ca va sustine un turneu in si Irlanda la sfarsitul acestui an, informeaza .

Toate albumele Def Leppard, incepand cu primul disc al grupului britanic, " EP", lansat in 1979, si pana la cel mai recent material discografic al formatiei, "Def Leppard", lansat in 2015, vor deveni disponibile pe Spotify incepand de vineri.

"Cu o combinatie de usurare si euforie va anuntam ca intregul catalog

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.

Loteria Romana și-a lansat propria platforma de joc

07:35, 27.03.2024 - Loteria Romana a lansat propria platforma de joc online - bilete.loto.ro - prin intermediul careia pot fi achizitionate in orice moment, cu usurinta si in siguranta, bilete pentru cele mai cunoscute si atractive jocuri din Romania.

Marea Britanie a lansat pentru prima data provizii de alimente in Fașia Gaza

08:20, 26.03.2024 - Marea Britanie a lansat luni pentru prima data provizii de alimente in Fasia Gaza, iar ministrul Apararii a cerut Israelului sa permita patrunderea mai multor ajutoare in acest teritoriu devastat de razboi, informeaza marti PA Media/dpa.

Autoritatea din Comunicatii a lansat un nou serviciu electronic 'My ANCOM', prin care autoritatea va realiza comunicarea documentelor

12:41, 25.03.2024 - Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) lanseaza in consultare publica proiectul de decizie privind comunicarea documentelor prin intermediul serviciului electronic „My ANCOM”. ”Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii lanseaza…

S-a lansat platforma Florești Digital! Bogdan Pivariu: „Cetațenii vor avea acces la plata taxelor și impozitelor ONLINE”

16:56, 21.02.2024 - S-a lansat platforma Florești Digital! Comuna Florești devine astfel prima comuna din Romania inscrisa in ROeID, aplicația prin care pot fi accesate toate serviciile publice digitale. Prin aceasta noua platforma se reduce semnificativ timpul de așteptare al cetațenilor in interacțiunea cu Primaria Florești.Pe…

S-a lansat platforma Florești Digital. Pivariu: „Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetațenilor in interacțiunea cu Primaria”

15:45, 21.02.2024 - Prin inrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, cetațenii au acces la servicii publice in mod facil și automatizat, toate fiind realizate in condiții de securitate maxime.

Crima Sibiu. Al doilea suspect in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus in Romania. Anunțul IPJ Sibiu

10:41, 18.02.2024 - „In momentul de fata referitor la cazul Kreiner se desfasoara activitati de catre Tribunalul Sibiu si Parchetul Sibiu in cooperare cu autoritatile britanice, pentru predarea de catre aceste autoritati a celui de-al doilea suspect, care a fost prins in Marea Britanie. Este o chestiune de zile, poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?