Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transformare FABULOASĂ. Cum arată Mirela Boureanu Vaida la o lună de la naştere

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU. s-a intors pe sticla plina de energie, zambitoare si intr-o forma de zile mari. Blonda a revenit, in studioul "Mireasa pentru fiul meu", in ziua in care a implinit 33 de ani.

Prezentatoarea TV le-a povestit , concurentilor si telespectatorilor cum s-a schimbat viata ei de cand a devenit mama, ce momente de cumpana a traversat, cum a reusit sa-si recapate silueta de invidiat in nicio luna de cand a nascut si ce planuri de viitor are. "Sunt obisnuita sa-mi petrec toate sarbatorile din an in casa 'Mireasa pentru fiul meu', dar…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a schimbat fiul Andreei Mantea in ultima perioada. Vedeta rupe tacerea. „Mi-a rupt multe bijuterii. Il las in pace sa face ce vrea”

12:55, 08.05.2024 - Fiul Andreei mantea și a lui Cristian Mitrea are aproape 9 ani și iși surprinde zi de zi mama cu atitudinea lui și felul in care gandește la o varsta frageda. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit care este relația ei cu david și cum s-a schimbat acesta in ultimul an.Andreea Mantea a avut un ajutor…

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Mirela Vaida, sarbatorita și pe scena Teatrului „Constantin Tanase”, de ziua ei de naștere. Surpriza pe care au pus-o la cale colegii, impreuna cu Adrian Enache / FOTO

11:25, 19.03.2024 - Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua sambata, pe 16 martie. Prezentatoarea de la Acces Direct a implinit 42 de ani, iar colegii au sarbatorit-o in avans vineri. Nici echipa de la Teatrul „Constantin Tanase” nu au uitat de acest moment.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a schimbat look-ul! Cum arata acum caștigatorul sezonului 7, dupa transformare / FOTO

10:50, 19.02.2024 - Antonio Anghel de la Mireasa le-a pregatit o surpriza uriașa fanilor sai! Caștigatorul sezonului 7 și-a schimbat look-ul, iar acum arata complet diferit. Fostul concurent s-a afișat alaturi de soția lui, Maria Anghel, și le-a aratat tuturor prin ce transformare a trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?