Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toți stăteau la priveghi atunci când ceva șocant s-a întâmplat! Au înghețat cu toții!

Publicat:

Un barbat de 45 de ani se afla în oraș cu prietenii atunci când a leșinat. Dar ceea ce a urmat te va lasa fara cuvinte.

din China a leșinat și a fost dus de urgența la spital. Acolo, medicii i-au spus ca sufera de o forma severa de hemoragie cerebrala. Dupa un timp, soția sa a primit un telefon prin care era anunțata ca barbatul a murit.

Apropiații se pregateau sa îl înmormânteze atunci când atenția tuturor a fost atrasa de un sunet ciudat. Barbatului îi curgeau lacrimi din ochi. Speriați, aceștia l-au dus la spital.

Medicii…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Focar de norovirus la liceul din Timișoara unde zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Copiii din toate școlile au primit maști

08:06, 04.04.2024 - Sunt cursuri online, azi și maine, la un colegiu din Timișoara, unde zeci de elevi și profesori s-au imbolnavit. Medicii spun ca școala este un focar de norovirus. In celelalte școli din oraș, elevii au fost sfatuiți sa poarte masca. 

Soțul Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut noi declarații. Barbatului nu i se spune ce tratament i-au administrat medicii: ”Nu am vazut...”

12:16, 03.04.2024 - Familia Mariei din Bacau este impetrita de duerere și vrea explicații, dupa ce femeia insarcinata a murit in spital, la 24 de ore de la internare. Soțul femeii a facut noi declarații despre drama pe care o traiește in aceste momente. Barbatul este revoltat ca nu i se spune ce tratament i s-a adiministrat…

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

Jucatorul care a leșinat la Miami din cauza caldurii: „Ma simt mai bine, am ieșit din spital”

20:25, 20.03.2024 - Arthur Cazaux, 21 de ani, #74 ATP, s-a prabușit luni pe teren in timpul calificarilor pentru turneul Masters 1000 de la Miami, in condiții meteo dificile. El a fost internat in spital, iar starea i s-a imbunatațit vizibil. ...

Caz șocant: doi copii gemeni au fost gasiți morți intr-o casa din Dolj

09:40, 11.03.2024 - Doi copii din județul Dolj au fost gasiți morți in casa lor din Desa. Echipajele ISU ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva. Cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit primelor informații oferite de ISU Dolj, copiii aveau varsta cuprinsa intre 9 șii 10 ani.O…

Cauza mortii barbatului injunghiat la petrecerea de la Padina, dezvaluita. De asta a murit Sorin Anghel

17:40, 12.02.2024 - Ies la iveala detalii șocante in cazul barbatului de 41 de ani din Targoviste, injunghiat mortal in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din zona montana Padina, in județul Dambovița. El ar fi fost injunghiat de fiii vrajitoarei Sidonia. Medicii legiști au dezvaluit care a fost cauza morții…


Ce parere ai despre aceasta stire?