Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îţi mai aduci aminte de Andreea de la "Mireasă pentru fiul meu"? Uite cum arată acum, la doi ani de la căsătorie! E mai mult decât SEXY!

Publicat:

Emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" uneste destine, iar un exemplu în acest caz sunt Alin si Andreea, doi tineri care s-au cunoscut în competitia iubirii în urma cu trei ani, iar acum traiesc o frumoasa poveste de iubire.

S-au vazut, s-au placut, iar un an mai târziu, la finalul competitiei au decis sa-si uneasca destinele. De atunci au trecut aproape doi ani, iar Andreea, sotia acestuia, pur si simplu radiaza. Mai mult decât atât, ea este posesoarea unui trup apetisant, ce ar cuceri instant orice barbat, nu doar pe Alin.

Iar dovada…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum

16:05, 25.03.2024 - Momente cumplite pentru familia Andreei, studenta in varsta de 21 de ani, ucisa de iubit. Parinții au fost astazi sa ridice trupul neinsuflețit al unicului lor copil de la IML, pentru a o inmormanta creștinește in Padeș, județul Gorj.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine este Ștefan, noul concurent de la Mireasa, sezonul 9. Este nutriționsit și personal trainer. Pentru cine a intrat in competiție: „Mi-a atras atenția” / VIDEO

20:41, 08.03.2024 - In ediția din data de 8 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, un nou concurent a calcat pragul emisiunii. Ștefan, in varsta de 25 de ani și absolvent al Facultații de Educație Fizica și Sport, a venit pentru a-și intalni marea dragoste in cadrul competiției de la Antena 1. Mai mult decat atat,…

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa creada ca Valentin și Gabriela s-au impacat. Ce au publicat

15:00, 19.02.2024 - Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe ganduri prietenii virtuali cu cele mai recente postari de pe Instagram. Susținatorii și-au dat imediat cu parerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunand ca aceștia s-ar fi impacat.

Iți mai aduci aminte de fetița din reclama la salam sasesc? Cum arata Luiza in prezent, la 25 de ani. E de nerecunoscut

14:50, 17.02.2024 - Luiza Lucuța, adorabila fetița care facea furori in reclama la salam sasesc, s-a transformat intr-o femeie superba. Tanara care in urma cu doua decenii nu reușea sa pronunțe numele faimosului mezel a crescut, a terminat o facultate importanta in strainatate și e muzician.

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, planuri de viitor impreuna! Se gandesc sau nu cei doi concurenți la o casatorie: „Este cel mai important” / VIDEO

19:46, 13.02.2024 - In ediția din data de 13 februarie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Cristian și Laura au petrecut cateva momente de relaxare in jacuzzi. Au sau nu cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 planuri de viitor impreuna. Iata ce au discutat!

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?