Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surprinde-i pe cei dragi cu un tort deosebit, altfel decât un tort obișnuit! Tort din caise cu legume rădăcinoase și cremă de iaurt cu miere.

Publicat:

Renumitul chef , ne propune sa-i surprindem pe cei dragi cu un tort deosebit, altfel decat un tort obișnuit și anume: Tort din caise cu legume radacinoase și crema de iaurt cu miere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024

12:10, 20.03.2024 - Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților Veste buna pentru consumatorii din Romania:  Camera Deputaților a adoptat azi proiectul de lege pentru aprobarea ordonanța guvernului pri care executivul intenționeaza sa prelungeasca plafonarea adaosului comercial pana la 31 decembrie…

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Ciorba de legume cu spanac, o adevarata porție de sanatate. Ce adaugi la final pentru un gust deosebit

13:05, 09.02.2024 - Un preparat gustos cu multe vitamine care nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa. Ciorba de legume cu spanac se gatește ușor, iar calitațile sale nutritive sunt uimitoare. Aceasta mancare este o adevarata porție de sanatate.

Ordonanța privind plafonarea unor produse alimentare a fost PUBLICATA. LISTA produselor fara adaos a fost MODIFICATA

12:30, 30.01.2024 - Ordonanța de urgența pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgența a Guvernului nr. 67/2023 privind instituirea unei masuri cu caracter temporar de combatere a cresterii excesive a preturilor la unele produse agricole si alimentare, precum și pentru implementarea unor masuri de sprijin a fost…

Ordonanța privind plafonarea unor produse alimentare a fost PUBLICATA! Magiunul, adaugat pe lista / Produsele fara adaos

12:25, 30.01.2024 - Ordonanța de urgența pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgența a Guvernului nr. 67/2023 privind instituirea unei masuri cu caracter temporar de combatere a cresterii excesive a preturilor la unele produse agricole si alimentare, precum și pentru implementarea unor masuri de sprijin a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?